Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ha alsó kategóriás TV, akkor...

Ha alsó kategóriás TV, akkor LG vagy Samsung?

Figyelt kérdés
65 colos televízió vásárlása előtt állok, novemberben tervezek leváltani egy kb. 12 éves 43 colos nem-okos készüléket. A keret 200k, szóval a "dobj még hozzá 300-at és vegyél inkább QLED-et" meg hasonló hozzászólások nem érdekelnek. No offense, de ettől a tukmálós promóter hozzáállástól már a falat kaparom. Hangzás, tartósság, kezelhetőség szempontjából ki melyik márka megoldását részesíti előnyben, pusztán erre lennék kíváncsi.

okt. 11. 19:20
A kérdező szavazást indított:
LG
Samsung
Egyéb (megírom lent)
6 szavazat
 1/10 Mad Max2 ***** válasza:
51%

Nem vagyok tv szakértő, de ezek a nagyon drága nagyon új technológiájú ilyen meg olyan felbontású tv nagyrészt kihazsnálhatatlan.

pl ha tv adást nézel oda elég egy hd tv is mert hogy aza dás hd ban jön.

streamels akkor ott is alig van 4k tartalom, 8k meg szerintem nincs is

Tehát aki a 800 ezres oled meg mit tudom milyen tv-t megveszi az szerintem csak kidobja feleslegesena lóvét

veszel egy samsung, Lg, sony, panasonic sima uhd tv-t( uhd nál szarabb már nem is igen kapható) akkor szerintem az egy átlag felhazsnálónak bőven jó

Ugyan ezeka tv-k tuti nem lesznek 20 évig jók, mint a régiek, de legalább nem purcannak ki 2-3 év után minta kinai szarok.

Ráadásula garanciát is tudod érvényesiteni ha mégis kipurcannak:)

okt. 11. 19:33
 2/10 Mad Max2 ***** válasza:
67%
... A hangzásról meg annyit hogy átlag helységbe szerintem elég a tv hangszorója, de ha neked nem jön be veszel hozzá külön ilyen sound bar nevű hangrendszert összedugod a tv vel azt duborognek a szomszéd alatt is az ágya:D
okt. 11. 19:35
 3/10 anonim ***** válasza:
68%
Számomra ki volt használva a 4k-s tv, mert a youtube-on gyakran néztem ilyen tartalmakat. Utazós, természetfilmes dolgokat, amik elképesztően szépek 4K-ban. A tv adásoknál persze nem lehet kihasználni, de Blue ray filmeknél is ki lehet. Nekem egy alsó kategóriás Samsung tv-m ment tönkre pár év alatt. Így azt nem igazán ajánlanám, bár attól még lehet jó. Ma már inkább LG-t vennék, mert jókat olvastam róla.
okt. 11. 19:45
 4/10 Mad Max2 ***** válasza:
70%

#3 ez oké hoyg kihazsnálod a 4k tv-t

De ma már 4k felbontásnál gyengébbet nem is lehet kapni:)

Mind 4k tv legalább ma már, kivéve a legolcsóbb diszkont tvket ott még van 1-2 fullhd

okt. 11. 19:48
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Samsung- És az minimum közép kategória. Nekem LG monitorban bejött, TV-ben nagy csalódás volt.
okt. 11. 19:48
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
SEMMI BAJA, pedig már 6 éves, Samsung monitor-tv.
okt. 11. 22:21
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Samsung. Megbízható és minőségi TV-ket csinál és gyönyörű képe van. Volt itthon Lg-is meg Samsung is de az Lg-t is lecseréltük utána Samsungra. Sokkal szebb és átláthatóbb a rendszere, a hangzása sokkal jobb mint az Lg-é volt, és ha Samsung telefonod van a Smart Things alkalmazásban sok extrát ki tudsz hozni a TV-ből. Nekem egy Crystal UHD van (pontos típusát nem tudom így fejből de ha érdekel írj és megnézem) az ára pedig 200 alatt volt talán 150-170 körül. Tartósságra pedig az eladó is azt mondta a Média Marktban hogy Samsungból viszik vissza szinte a legkevesebbet.
okt. 13. 22:46
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A Telekom is ezt ajánlja, amikor tőlük veszel tv-t, ráadásul kedvezmények is vannak, ha a mobil és a vezetékes, optikai neted is van. Samsung!
okt. 14. 00:12
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! #7 Én is egy Crystal UHD szériás Samsung tv-vel szemezek most, és mivel nagyon hasonló az említett két márka által ebben az árkategóriában kínált tudás, számomra az lesz a döntő, melyik kezelhetősége, felhasználói felülete a szimpibb, és az perpill a Samsungé.
okt. 14. 14:37
 10/10 anonim válasza:
0%

Mai napig hagyományos Sony 72 televízión amit 15 éve vettem használtan nézzem a műsorokat.

Bőven elég a késő esti szórakozáshoz.

Doboz kell hozzá,a modernekbe meg van építve.

De míg a régin kocka képernyőn látom amit látni kell és minden látszódik,addig a modern vackokon téglalap alak nagyon nem jön be a képleadás arról nem is beszélve hogy sok minden nem látszódik.

No persze ízlések és pofonok de minek adjon ki az ember 100 ezreket vagy épp milliókat ha pát tízezerből is megkapja azt amit akar.

nov. 16. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!