Ha alsó kategóriás TV, akkor LG vagy Samsung?
Nem vagyok tv szakértő, de ezek a nagyon drága nagyon új technológiájú ilyen meg olyan felbontású tv nagyrészt kihazsnálhatatlan.
pl ha tv adást nézel oda elég egy hd tv is mert hogy aza dás hd ban jön.
streamels akkor ott is alig van 4k tartalom, 8k meg szerintem nincs is
Tehát aki a 800 ezres oled meg mit tudom milyen tv-t megveszi az szerintem csak kidobja feleslegesena lóvét
veszel egy samsung, Lg, sony, panasonic sima uhd tv-t( uhd nál szarabb már nem is igen kapható) akkor szerintem az egy átlag felhazsnálónak bőven jó
Ugyan ezeka tv-k tuti nem lesznek 20 évig jók, mint a régiek, de legalább nem purcannak ki 2-3 év után minta kinai szarok.
Ráadásula garanciát is tudod érvényesiteni ha mégis kipurcannak:)
#3 ez oké hoyg kihazsnálod a 4k tv-t
De ma már 4k felbontásnál gyengébbet nem is lehet kapni:)
Mind 4k tv legalább ma már, kivéve a legolcsóbb diszkont tvket ott még van 1-2 fullhd
Mai napig hagyományos Sony 72 televízión amit 15 éve vettem használtan nézzem a műsorokat.
Bőven elég a késő esti szórakozáshoz.
Doboz kell hozzá,a modernekbe meg van építve.
De míg a régin kocka képernyőn látom amit látni kell és minden látszódik,addig a modern vackokon téglalap alak nagyon nem jön be a képleadás arról nem is beszélve hogy sok minden nem látszódik.
No persze ízlések és pofonok de minek adjon ki az ember 100 ezreket vagy épp milliókat ha pát tízezerből is megkapja azt amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!