Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Lg nanocell tv-t szeretnék...

Lg nanocell tv-t szeretnék venni, de elbizonytalanodtam a vélemények miatt. Ebben a kategóriában milyen készüléket ajánlanátok?

Figyelt kérdés
55 colos tévét szeretnék vagy egy mérettel kisebbet. A magic remote tetszett nagyon, jó dolognak tartom, viszont annyian írnak jót és kevésbé jót is, hogy fogalmam sincs LG vagy Samsung legyen inkább. És jó lenne, ha hangzás ügyileg is azért kellemes lenne, nem az a tipikus dobozos hang. Sajnos a Philips ambilight olyan.

2022. okt. 6. 18:04
 1/9 anonim ***** válasza:

Mekkora büdzsé? Úgy pontosabban tudunk segíteni :)

LG-ből csak és kizárólag OLED-et érdemes venni, gyakorlatilag 5 éve semmiféle jelentős fejlesztés nem történt náluk LCD-fronton, még mindig vér gagyi IPS-paneles kijelzőik vannak, nevetséges local dimminggel, nulla kontraszttal.

Sajnos nem kapsz olyan TV-t ma már, aminek normális hangzása van, ez alapján szerintem nem érdemes válogatni, inkább nézz körül Facebook Marketplace-en vagy Jófogáson egy soundbarért, vagy egy 2.1-es erősítő-hangfal kombóért, mert ma már a több millió forintos TV-kben sincs normális hangszóró.

2022. okt. 7. 14:01
 2/9 anonim ***** válasza:

Hangzással nem tudsz mit csinálni a félmilliósnak is sz@r hangja van. Mindenképpen soundbar kell vagy hi-fi cucc.

Ne a márkát és ne a marketing rizsát nézd!

Menj el egy műszaki boltba, és a kiállított tévéken nézd meg, hogy melyiken van a legjobb kép, márkára ne figyelj! Oldalról is érdemes megnézni a képet, mert itt vérzik el a legtöbb. Meg fogsz lepődni, hogy melyiknek van e legszebb képe, szándékosan nem írok márkát!

2022. okt. 7. 21:05
 3/9 A kérdező kommentje:

Hát, amit szánni szeretnék tévére, az olyan maximum 200 ezer.

A nano tv tetszett volna, de a betekintési szögek nem a legjobbak.

Egyébként ma voltam tévét nézni, rám akarták tukmálni a nano-t, szét sem tudtam nézni alaposan, mert egyfolytában ment a rizsa és a rábeszélés. Úgyhogy nem jutottam előrébb, meg nem is tudtak érdemben segíteni, csak adjanak el valamit és kész. Úgyhogy kiváncsi vagyok, mit ajánlanátok ha van konkrét ötlet ezügyben. :)

2022. okt. 7. 23:44
 4/9 anonim ***** válasza:
Ebben az árkategóriában igazából szinte tökmindegy, milyen TV-t veszel, ez a belépő kategória közepe-teteje, a normális TV-k 55 colos méretben olyan 300-350 000 környékén kezdődnek. Vegyél egy Philips The One-t, az szerintem 200k alatt verhetetlen, de ne várj csodákat.
2022. okt. 8. 09:52
 5/9 A kérdező kommentje:
LG OLED48C1 4K UHD OLED SMART Tv tetszene még, igaz kicsit drágább. Jobb kategória már?
2022. okt. 8. 22:03
 6/9 anonim ***** válasza:

Ég és föld a különbség. Az LG C1 habár tavalyi modell, messze az egyik legjobb TV, amit valaha gyártottak. Az LG G-szériát leszámítva szerintem minden más WOLED-paneles TV-t ver, a QD-OLED egyelőre meg szerintem még nem éri meg az árát.

OLED-del amúgy sem lehet nagyon mellélőni, de a C1 az OLED-ek közül is egy kiemelkedő darab, melegen ajánlom.

2022. okt. 8. 23:36
 7/9 A kérdező kommentje:

Közben nézelődtem még, ezekről mit gondoltok?

Samsung UE65BU8002KXXH

Samsung QE55Q80A

Egyébként a 48 col észrevehetően kisebb az 55-nél?

2022. okt. 11. 00:05
 8/9 anonim ***** válasza:

Ezek közül mindkettő bóvli kategória, az első az nagyon belépő szint, a másik a belépőszint teteje.

Én nemrég váltottam 48 colról 55-re, és én annyira nem éreztem nagy különbségét :D

2022. okt. 11. 08:13
 9/9 A kérdező kommentje:
Végül a C1 tv lett. Elképesztő képe van. 48 col lett, nem zavaróan kicsi, pont jó. Szóval nem fura az 55 coloshoz képest. Remélem bírni fogja jó darabig.
2022. okt. 14. 22:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!