Lg nanocell tv-t szeretnék venni, de elbizonytalanodtam a vélemények miatt. Ebben a kategóriában milyen készüléket ajánlanátok?
Mekkora büdzsé? Úgy pontosabban tudunk segíteni :)
LG-ből csak és kizárólag OLED-et érdemes venni, gyakorlatilag 5 éve semmiféle jelentős fejlesztés nem történt náluk LCD-fronton, még mindig vér gagyi IPS-paneles kijelzőik vannak, nevetséges local dimminggel, nulla kontraszttal.
Sajnos nem kapsz olyan TV-t ma már, aminek normális hangzása van, ez alapján szerintem nem érdemes válogatni, inkább nézz körül Facebook Marketplace-en vagy Jófogáson egy soundbarért, vagy egy 2.1-es erősítő-hangfal kombóért, mert ma már a több millió forintos TV-kben sincs normális hangszóró.
Hangzással nem tudsz mit csinálni a félmilliósnak is sz@r hangja van. Mindenképpen soundbar kell vagy hi-fi cucc.
Ne a márkát és ne a marketing rizsát nézd!
Menj el egy műszaki boltba, és a kiállított tévéken nézd meg, hogy melyiken van a legjobb kép, márkára ne figyelj! Oldalról is érdemes megnézni a képet, mert itt vérzik el a legtöbb. Meg fogsz lepődni, hogy melyiknek van e legszebb képe, szándékosan nem írok márkát!
Hát, amit szánni szeretnék tévére, az olyan maximum 200 ezer.
A nano tv tetszett volna, de a betekintési szögek nem a legjobbak.
Egyébként ma voltam tévét nézni, rám akarták tukmálni a nano-t, szét sem tudtam nézni alaposan, mert egyfolytában ment a rizsa és a rábeszélés. Úgyhogy nem jutottam előrébb, meg nem is tudtak érdemben segíteni, csak adjanak el valamit és kész. Úgyhogy kiváncsi vagyok, mit ajánlanátok ha van konkrét ötlet ezügyben. :)
Ég és föld a különbség. Az LG C1 habár tavalyi modell, messze az egyik legjobb TV, amit valaha gyártottak. Az LG G-szériát leszámítva szerintem minden más WOLED-paneles TV-t ver, a QD-OLED egyelőre meg szerintem még nem éri meg az árát.
OLED-del amúgy sem lehet nagyon mellélőni, de a C1 az OLED-ek közül is egy kiemelkedő darab, melegen ajánlom.
Közben nézelődtem még, ezekről mit gondoltok?
Samsung UE65BU8002KXXH
Samsung QE55Q80A
Egyébként a 48 col észrevehetően kisebb az 55-nél?
Ezek közül mindkettő bóvli kategória, az első az nagyon belépő szint, a másik a belépőszint teteje.
Én nemrég váltottam 48 colról 55-re, és én annyira nem éreztem nagy különbségét :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!