"igen"
bar jo lenne valahol eloben megnezned szerintem
#3 pontosan milyen meszirol?
videon is megjobban latni (meg eloben mint irtam)
igy video alapjan 75 teljesen idealisnak tunik
mig 65 erdekes modon mar kimondottan picinek tunik
cm ben 165 es 190 atlo
szerintem ahogy embermagasagnal ugy itt is sokat szamit 190 javara
persze ha tenyleg csak tul kozelrol tudod hasznalni akkor kenytelen vagy kisebbet valasztani
Használd inkább ezt:
40°-os látószög THX ajánlás, az alá ne menj, ha van rá mód. De igazából nyugodtan meg vedd a nagyobbat, immerzívebb lesz az élmény.
Köszi a válaszokat!
A 65 colos lesz, mert abból amit kinéztem a 75 colos verzió más technológiát használ, más panel. Állítólag rosszabb a kontraszt, de jobb a betekintési szög. Nekem a betekintési szög nem fontos, mert egyedül, vagy max ketten használjuk majd a tévét.
A 85 colos ismét ugyanazt a panelt használja mint a 65-ös, de az már biztosan túl nagy, nem mellesleg túl drága is nekem.
Azért durva, hogy sok 65 colos tv nevében benne van, hogy “mini”.
Ez mind távolság kérdése.
Én 85" QLED és 77" OLED között vacináltam (kb egy árkategória), és olyan 3,5 - 4m a távolság.
Végül az OLED-re esett a döntés, de a 77" ilyen távolságból néha "kicsinek" tűnik. De én játékra (egyelőre) nem használom hiába az egyik legjobb gamer TV (S90C), csak média.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!