Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mely okos TV márka a 3 legmegb...

Mely okos TV márka a 3 legmegbízhatóbb, mely Android-képes?

Figyelt kérdés
Volt már LG, és Sony TV-nk is, de egyik sem tudta tükrözni sem a laptop képet, sem pedig telefonét. Ha néha sikerült is, akkor borzasztóan belassult a kép. De nem erre a problémára keresem a választ, a fent említettekre két szempont szerint várom a válaszokat. Tehát mely márka a legjobb és legfontosabb szempont a mindig működő tükrözés? Ha ez számít, az elvárás 55 zoll, tükrözés, alacsony fogyasztás, 4K Ultra HD felbontás

aug. 27. 08:54
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Samsung
aug. 27. 09:38
 2/8 anonim válasza:
62%
Samsung a legjobb, nekem is az van és teljesen megvagyok vele elégedve. Megy a tükrözés is simán rajta, mást nem próbáltam de nem is próbálnék ezután.
aug. 27. 09:40
 3/8 anonim válasza:
100%
2es vagyok* mármint úgy értem más márkát.
aug. 27. 09:40
 4/8 anonim ***** válasza:
42%
Sem a Samsung, sem az LG nem gyárt Androidos okostévét... (ez volt a kérdés)
aug. 27. 09:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Hisense és Sony, ha androidos tv.

A Sony sokkal prémiumabb, ugyanakkor kevésbé megbízható, több a meghibásodás… És ez jellemző a márkára, akár extrém drága termékeinél is.

aug. 27. 11:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ami még nagy név az androidos televízióknál, az a TCL, de jellemzően sokkal rosszabb kritikákat kapnak a tv-ik mint a másik kettő.
aug. 27. 11:58
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom milyen árkategóriában gondolkodsz, de jelenleg a két legjobb androidos tv a magyar piacon szerintem a Sony X90L, ebből a nagyobbak a legjobbak, minél nagyobb annál több a fényerőszabályozó zóna és így valamivel jobb a lokális fényerőszabályozása… A másik a HISENSE U8NQ, ebből meg az 55 és 75 colos nem olyan jó mint a többi, az 55 colos modellt 1800 nites csúcsfényerős, tehát közel sem olyan fényes, és sokkal kevesebb a fényerőszabályozó zónája is. A 75 colos meg másfajta, ADS Pro panelt használ, aminek eredménye rosszabb a kontraszt…

Szóval Sony X90L-t ajánlom 65 coltól, vagy attól felfelé…

HISENSE U8NQ-t meg 65 colos méretben.

aug. 27. 12:19
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

A Sony-n ahogy olvasom, a telefon tükrözése megfelelően működik, van róla sok leírás, hogy hogy kell.

Az 55 colosnak sem teagikus a képe, de a 65 azért határozottan jobb és nem sokkal drágább.

55:

[link]

65:

[link]

aug. 27. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!