Vesz mèg valaki 2024-ben CD-lejàtszót ?
Figyelt kérdés
Valaki halgat mèg cd-ket,
vagy estleg ìr is maganák ? Kiki azok az emberek akik ennyit adnak egy letünt kor lejàtszòjàèrt ?
szept. 13. 13:02
31/31 gentoojedi válasza:
Ricsi37
"Hát lehet, hogy nem provokálásnak szántad, de az utolsó válaszolót eléggé sikerült felhúznod."
Pont nem engem húzott fel vele, csak kijöttt, aminek ki kellett. Viszont nekem akaratom ellenére annyira sikerült a kérdezőt, hogy több, mint négy hónap után tegnap, sikerült egy két szavas sértő céllal szánt privát üzenetet összerittyentanie. Szegény. Még a nickje egy része tartalmazza azt a gyógyszernevet, amit szorongás ellen vesznek be. Valószínű nem vett be eleget, vagy a karácsony szelleme kihozta belőle. De mivel irgalmas vagyok (mert a jedik azok is), ajánlottam neki még pár vény nélkül kapható tablettát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!