Vesz mèg valaki 2024-ben CD-lejàtszót ?
Figyelt kérdés
Valaki halgat mèg cd-ket,
vagy estleg ìr is maganák ? Kiki azok az emberek akik ennyit adnak egy letünt kor lejàtszòjàèrt ?
szept. 13. 13:02
11/30 gentoojedi válasza:
"Aki igényes, annak nem felel meg a BT-s, mp3-ból kiírogatott, fene tudja hogyan tömörítgetett minőség."
Annyira nem, hogy máig gyártanak olyan kültéri meg beltéri hangrendszert, hogy bizony nincs rajta bluetooth.
13/30 gentoojedi válasza:
14/30 anonim válasza:
CD-ről megy a kocsiban zene,minőségben még mindig egy CD a legjobb.
15/30 A kérdező kommentje:
Utoslò vàlaszolò , megkèrdezhetem hogy hany èves vagy ?
szept. 14. 16:19
16/30 A kérdező kommentje:
Sajnos 50+-os korosztàly ìrt nekem , ìgy egyèrtelmű hogy a CD meg a cassette màr règesèregen, egy letünt időszak technikai vìvmànyai, a bitek màr règ màskèp szólnak ..
szept. 14. 21:34
17/30 gentoojedi válasza:
"Utoslò vàlaszolò , megkèrdezhetem hogy hany èves vagy ?"
Tippemre nem lehet olyan öreg, talán még 30 sincs, különben kazettáról hallgatná a zenét.
18/30 anonim válasza:
Én fiatalként most vettem cdket, hogy hallgathassam a lejátszómon
19/30 gentoojedi válasza:
"Én fiatalként most vettem cdket"
Nagyügy. A normális fiatalok azt vesznek. Majd akkor szólj, ha kazettát meg LP-t veszel. :)
Van eladó magnódeckem, nem kell főnök? Duplakazettás oda-visszajátszós kivehetőajtós, mint az NDK-s turmixgép.
20/30 anonim válasza:
Csak szólok hogy a tizenévesek (mint én is) streaminget hallgatnak, sokaka szerintem azt se tudják mi az hogy cd, cd lejátszó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!