Vesz mèg valaki 2024-ben CD-lejàtszót ?
Valaki halgat mèg cd-ket,
vagy estleg ìr is maganák ? Kiki azok az emberek akik ennyit adnak egy letünt kor lejàtszòjàèrt ?
"Csak szólok hogy a tizenévesek (mint én is) streaminget hallgatnak"
Ti lesztek az elsők, akik ki fogtok halni. ;)
"sokan ki is dobàltàk a cd-ket miutàn feltettèk a pc-re vagy a felhőbe"
Kérdező! Remélem azért nem gyárilag műsoros cdket dobtak a szemétbe.
Csak azért kérdem, mert láttam már kidobott hibátlan nem összekaristolt cd lemezt, amit jobb esetben 5 ropiért is el lehet adni discogson, de akár vaterán is. Csak jelzem, hogy vaterán pl a soho party legelső lemezét el tudták adni 29 ezer ft-ért.
Szóval csak azt tudom mondani, természetesen elvonatkoztatva, hogy Te és a veled egyetértő lepontozók, akik nem láttok ebben piaci rést sem, életképtelen nemzedék vagytok és előbb fogtok (ki)halni.
Kérdező Te tudatlan!
Betudom ezt a korodból adódó tudatlanságnak. Ugyan benne van a pakliban, de könnyen lehet, amikor téged jobb esetben 60 évesen eltemetnek én még bot nélkül nyolcvan évesen mászkálok. Tudod ezért tenni kell, nem csak a szerencsére bízni. És nem elég annyi, hogy nem él az ember mondjuk önpusztító életet.
Nálad is bent van a pakliban, hogy lehet csak 25 éves vagy, de már B oldal.
Puszi.
Hát lehet, hogy nem provokálásnak szántad, de az utolsó válaszolót eléggé sikerült felhúznod. XD ljjj
Én szeméy szerint soha nem kedveltem a CD/DVD-ket, mivel úgy kellet ráyuk vigyázni, mint a hímes toyásra. A polcon viszont yól mutatnak.
Rics37
Minden adathordozóra hímes tojásként kell tekinteni.
A cdnél sokkal kényesebb a Vinyl.
A kazetta meg könnyen átmágneseződik, pláne a mai kütyük okozta mágneses viharban. Ott van még a pára, penész stb.
Vinyl-höz nem volt szerencsém, kazettáknál viszont nem volt az, hogy rosszul fogod meg akkor már lehet, hogy tönkre is ment.
A mai napig flashback-yeim vannak, amikor kicsúszott a kezemből az alig 1 éves NFS-MostWanted lemeze és onnantól fogva nem tudtam vele yátszani.
Számomra a pendrive-ok és az SSD-k yelentik az etalont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!