Vesz mèg valaki 2024-ben CD-lejàtszót ?

Figyelt kérdés

Valaki halgat mèg cd-ket,

vagy estleg ìr is maganák ? Kiki azok az emberek akik ennyit adnak egy letünt kor lejàtszòjàèrt ?

[link]

#cd #CD-író #CD lejàtszò
szept. 13. 13:02
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
18,20 voltam
szept. 14. 21:49
 22/30 gentoojedi ***** válasza:
0%

"Csak szólok hogy a tizenévesek (mint én is) streaminget hallgatnak"

Ti lesztek az elsők, akik ki fogtok halni. ;)

szept. 14. 21:57
 23/30 Rics37 ***** válasza:
Amúgy ennek a kérdésnek a provokáláson kivül mi értelme van?
szept. 14. 23:26
 24/30 A kérdező kommentje:
Ez nem provokalàs, sőt... azèrt kèrdeztem mert nem is ismerek màr olyan embert aki cd-ket halgatna, mindenki csak összepàrosítja a telefont bluetooth-os a lejàtszóval ès ùgy halgatja (fűlhallgatò, hordozhatò hangfal, otthoni règi hifi bluetooth vevőel felokosìtva, ) stb.. sokan ki is dobàltàk a cd-ket miutàn feltettèk a pc-re vagy a felhőbe, tudomhogy kèzzelfogható, ès ez nem "veszik el" ha jön a vilàgègès ès elmegy a net, valjuk be hogy a cd-nèl sok ember azt èlvezi hogy pörög benne a ès olvassa a lèzer, ès az olyan über extra mèg most is 2024 na meg a nosztalgia
szept. 17. 22:12
 25/30 gentoojedi ***** válasza:

"sokan ki is dobàltàk a cd-ket miutàn feltettèk a pc-re vagy a felhőbe"

Kérdező! Remélem azért nem gyárilag műsoros cdket dobtak a szemétbe.

Csak azért kérdem, mert láttam már kidobott hibátlan nem összekaristolt cd lemezt, amit jobb esetben 5 ropiért is el lehet adni discogson, de akár vaterán is. Csak jelzem, hogy vaterán pl a soho party legelső lemezét el tudták adni 29 ezer ft-ért.

Szóval csak azt tudom mondani, természetesen elvonatkoztatva, hogy Te és a veled egyetértő lepontozók, akik nem láttok ebben piaci rést sem, életképtelen nemzedék vagytok és előbb fogtok (ki)halni.

szept. 18. 08:44
 26/30 A kérdező kommentje:
Te vagy a kihalófèlben, neked màr a "B" oldal forog ,
szept. 20. 05:49
 27/30 gentoojedi ***** válasza:

Kérdező Te tudatlan!

Betudom ezt a korodból adódó tudatlanságnak. Ugyan benne van a pakliban, de könnyen lehet, amikor téged jobb esetben 60 évesen eltemetnek én még bot nélkül nyolcvan évesen mászkálok. Tudod ezért tenni kell, nem csak a szerencsére bízni. És nem elég annyi, hogy nem él az ember mondjuk önpusztító életet.

Nálad is bent van a pakliban, hogy lehet csak 25 éves vagy, de már B oldal.

Puszi.

szept. 20. 07:49
 28/30 Rics37 ***** válasza:

Hát lehet, hogy nem provokálásnak szántad, de az utolsó válaszolót eléggé sikerült felhúznod. XD ljjj

Én szeméy szerint soha nem kedveltem a CD/DVD-ket, mivel úgy kellet ráyuk vigyázni, mint a hímes toyásra. A polcon viszont yól mutatnak.

szept. 21. 04:35
 29/30 gentoojedi ***** válasza:

Rics37

Minden adathordozóra hímes tojásként kell tekinteni.

A cdnél sokkal kényesebb a Vinyl.

A kazetta meg könnyen átmágneseződik, pláne a mai kütyük okozta mágneses viharban. Ott van még a pára, penész stb.

szept. 21. 20:52
 30/30 Rics37 ***** válasza:

Vinyl-höz nem volt szerencsém, kazettáknál viszont nem volt az, hogy rosszul fogod meg akkor már lehet, hogy tönkre is ment.

A mai napig flashback-yeim vannak, amikor kicsúszott a kezemből az alig 1 éves NFS-MostWanted lemeze és onnantól fogva nem tudtam vele yátszani.

Számomra a pendrive-ok és az SSD-k yelentik az etalont.

szept. 22. 00:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!