Vesz mèg valaki 2024-ben CD-lejàtszót ?

Figyelt kérdés

Valaki halgat mèg cd-ket,

vagy estleg ìr is maganák ? Kiki azok az emberek akik ennyit adnak egy letünt kor lejàtszòjàèrt ?

[link]

#cd #CD-író #CD lejàtszò
szept. 13. 13:02
1 2 3
 1/30 Rics37 ***** válasza:
100%
Intézmányek?
szept. 13. 13:14
 2/30 gentoojedi ***** válasza:
49%

"Valaki halgat mèg cd-ket,"

Van.

A hithű hifisták, amelyek közt a legtöbb az X generációhoz tartozik, de elég sok az Y generáció is - én ezekbe tartozom - azaz a hibridek, akik az analóg világban születtek és besétáltat a digitálisba, de előfordul a Z generáció között is, akiknél még azért nem érdemes számokat nézni, mert még csak most lesznek keresőképesek.

De mondok jobbat. Ők még kazettákat és Vinylt is hallgatnak.

"Kiki azok az emberek akik ennyit adnak egy letünt kor lejàtszòjàèrt ?"

Akiket fentebb írtam. De van egy szűkebb gazdag réteg, aki egymillát is ad egy cd lejátszóért. Vannak bőven többmilliós gépek is. Persze azokat olyan erősítőre meg hangfalara kötik, aminek az árából lakást is lehet venni.

A cd lejátszók letűnt korúvá nyilvánítása sértő. Én tavaly vettem új lemezjátszót. Igaz nem ennyire drágát, mint ez:

[link]

Íme egy olcsó dali hangfal:

[link]

Meg akkor már egy jó erősítő is dukál:

[link]

szept. 13. 14:12
 3/30 anonim ***** válasza:
Nem.Senki.
szept. 13. 14:15
 4/30 anonim ***** válasza:

[link]

Itt épp 136 ajánlat látható a "letűnt kor" lejátszójához. Nyilvánvalóan vesznek lejátszót, hiszen miért lenne a boltokban?

Nekem is van többszáz gyári és rengeteg írott cd-m, sejtheted, hogy nem fogom kidobni, mert már más a menő.

szept. 13. 18:16
 5/30 anonim ***** válasza:

Én vásárolok CD-t és DVD-t is. 2 éve vettem BD lejátszót ami lejátssza mindkettőt, de csak egy BD filmem van, sokallom a felárat amit kérnek érte.

Jobb mint a streaming. Volt már nem egyszer, hogy elszakadt a kábel, órákig (de volt hogy két napig) se net, se tévé, se telefon, de a DVD működik ilyen helyzetben is, így van mit nézni.

szept. 13. 18:36
 6/30 A kérdező kommentje:
Letöltitek sztàn kiirogatjàtok CD-re ? Èlvezitek hogy forog a lejàtszòba vagy mi ? Bluetooth-t vevő "okosítò " ràdug hifire aztàn telefonról vagy pc-ről összepàrosìtani ès jszól is a zene, .. nem èrtem ezt a CD-t dolgot
szept. 13. 19:01
 7/30 anonim ***** válasza:
51%
A Bluetooth nagyon lerontja a hangminőséget. A CD (a gyári, nem amit mp3-ból írsz) tömörítetlen. Nem, írni nem szoktam, de a gyári a legjobb.
szept. 13. 19:09
 8/30 anonim ***** válasza:

"nem èrtem ezt a CD-t dolgot"

A streamingről, felhőből egyik napról a másikra eltűnhet a tartalom. Kedvenc sorozatom egyik nap még nézhető volt, aztán szolgáltató úgy döntött, nem kell az...

A gyári CD minőség általában a legtöbb online forrás minősége felett van.

Aki igényes, annak nem felel meg a BT-s, mp3-ból kiírogatott, fene tudja hogyan tömörítgetett minőség.

szept. 13. 19:18
 9/30 gentoojedi ***** válasza:
100%

"nem èrtem ezt a CD-t dolgot"

Te már a digitális majális brigádhoz tartozol.

Képzeld én a fontos dolgokat jegyzetfüzetbe írom ceruzával, a bérletem is ki van nyomtatva, nem telefonon pittyegtetek.

Gondolom most jó nagy hülyének nézel. De majd jusson eszedbe amikor egyszer pont rosszkor rohad le a telefonod, vagy nem veszed észre, hogy éjjel nem töltődött és 2%-on van. Vagy elmennek a jegyzeteid a semmibe.

Nálam lerohadhat a nem, elmehet a tv szolgáltatás. Akkor is van mit néznem meg hallgatnom. Még vhsen is vannak filmjeim, meg lejátszóim is három félre tett katódsugárcsöves televízióval is.

szept. 13. 19:21
 10/30 anonim ***** válasza:

"egy letünt kor lejàtszòjàèrt "

Tudod, egy régebbi technika nem feltétlen jelent rosszabb megoldást. Hiába van pl. lézernyomtató, ennek ellenére van létjogosultsága a ceruzának.

szept. 13. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!