Mi értelme volt a Hi-Fi korszakban annak, hogy a funkcióknak mindenféle parasztvakító neve volt?
Csak egy párat említenék: Mega Bass, Extreme Bass, Incredible Surround, Super 3D Sound, Super Speed CD System.
Mire voltak jók ezek a nevek? Az eredeti neve is elég lett volna szerintem, csak azzal h ráírják h hihetetlen térhangzás lehet többen megvették vagy nem tudom..
A Panasonic Hi-Fimen annyi van, hogy Basszus kiemelés, meg térhangzás. Itt már nem volt mindenféle csodaneve.
"Mi értelme volt?"
Marketing.
Ezer éve köztudott hogy az ember számára a forma a lényeg és nem a tartalom.
"Nekem az étlapok tetszenek még, ott is tudnak akkorákat mondani, "
Bundázott, omlós érmék rizs ágyra halmozva = rántott hús rizzsel :D
Ma is ez megy, csak más feliratokkal.
Pl. minden csicsás számtech. cuccra ráírják, hogy "GAMER" , aztán többszörös áron megveszik az emberek.
Pl. "Gamer szék" 100.000 Ft-ért. És megveszik.
Na én ilyen kacatokat már akkor sem vettem. Mert gyenge integrált erősítő és mechanika jellemezte őket amiből köztudottan hiányzott az a bizonyos hifi sound és el kellett adni hogy abban picit több van közben pedig..
Nekem Telefunken volt és van is. Páratlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!