Mi értelme volt a Hi-Fi korszakban annak, hogy a funkcióknak mindenféle parasztvakító neve volt?
Csak egy párat említenék: Mega Bass, Extreme Bass, Incredible Surround, Super 3D Sound, Super Speed CD System.
Mire voltak jók ezek a nevek? Az eredeti neve is elég lett volna szerintem, csak azzal h ráírják h hihetetlen térhangzás lehet többen megvették vagy nem tudom..
A Panasonic Hi-Fimen annyi van, hogy Basszus kiemelés, meg térhangzás. Itt már nem volt mindenféle csodaneve.
Az nem a valódi Hi-Fi korszak, hanem annak későbbi, kereskedelmi elkorcsosulása.
Ezt kénytelenek voltak bevállalni a neves gyártócégek is, hogy hülyíteni kell az embereket, különben tetemes bevételtől estek volna el, az adott kategóriában.
Ugyanakkor a Panasonic (is) fenntartott egy (több) hitelesebb irányt is, de az más kategória volt.
Ez az állítólagos "Hifi" pedig maradt a hülyék megvetett kategóriája.
"Csak egy párat említenék: Mega Bass, Extreme Bass, Incredible Surround, Super 3D Sound, Super Speed CD System."
Amire ezek voltak írva, az nem hifi.
Az okos eszköz önmagában csak annyit jelent, hogy hálózati kapcsolatra képes, illetve azon keresztül vezérelt műveletekre.
Ez egy tulajdonság, ami vagy van, vagy nincs.
"Amire ezek voltak írva, az nem hifi."
Tárgyi tévedés!
A Hi-Fi szabványt teljesíti, és ott virít rajta a "Super Bass" felirat:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!