Mi értelme volt a Hi-Fi korszakban annak, hogy a funkcióknak mindenféle parasztvakító neve volt?

Figyelt kérdés

Csak egy párat említenék: Mega Bass, Extreme Bass, Incredible Surround, Super 3D Sound, Super Speed CD System.

Mire voltak jók ezek a nevek? Az eredeti neve is elég lett volna szerintem, csak azzal h ráírják h hihetetlen térhangzás lehet többen megvették vagy nem tudom..

A Panasonic Hi-Fimen annyi van, hogy Basszus kiemelés, meg térhangzás. Itt már nem volt mindenféle csodaneve.

2023. jún. 17. 18:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%
Mert a Mega Hyper Ultra szavakra mindent megvesznek.
2023. jún. 17. 18:31
 2/17 anonim ***** válasza:
86%
Pontosan ez: parasztvakitas.
2023. jún. 17. 18:44
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Mint az iphone-oknál a Pro Max, autóban a fejegység stb. el lehet vele kápráztatni a sok parasztot és prolit
2023. jún. 17. 18:59
 4/17 Szervizmérnök úr ***** válasza:
35%

Az nem a valódi Hi-Fi korszak, hanem annak későbbi, kereskedelmi elkorcsosulása.

Ezt kénytelenek voltak bevállalni a neves gyártócégek is, hogy hülyíteni kell az embereket, különben tetemes bevételtől estek volna el, az adott kategóriában.

Ugyanakkor a Panasonic (is) fenntartott egy (több) hitelesebb irányt is, de az más kategória volt.

Ez az állítólagos "Hifi" pedig maradt a hülyék megvetett kategóriája.

2023. jún. 17. 19:05
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
regen ez ment most meg a 8000w meg tarsai mennek. mind marketing de amugy a hifinek amugy se sok koze van a minosegi zenehallgatashoz
2023. jún. 17. 20:03
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

"Csak egy párat említenék: Mega Bass, Extreme Bass, Incredible Surround, Super 3D Sound, Super Speed CD System."

Amire ezek voltak írva, az nem hifi.

2023. jún. 17. 20:31
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Mintha most nem ez menne, most minden szemét "okos".
2023. jún. 17. 20:48
 8/17 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Az okos eszköz önmagában csak annyit jelent, hogy hálózati kapcsolatra képes, illetve azon keresztül vezérelt műveletekre.

Ez egy tulajdonság, ami vagy van, vagy nincs.

2023. jún. 17. 20:52
 9/17 anonim ***** válasza:
#4 Néhány ilyen "hülye" biztos vett volna rendes hifit is, ha lett volna rá pénze.
2023. jún. 17. 21:32
 10/17 anonim ***** válasza:
25%

"Amire ezek voltak írva, az nem hifi."

Tárgyi tévedés!

A Hi-Fi szabványt teljesíti, és ott virít rajta a "Super Bass" felirat:

[link]

2023. jún. 17. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!