Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Az lenne a problémám, hogy...

Az lenne a problémám, hogy vettem a egy keverőt, illetve egy erősítőt. A keverőn van rca ki és bemenet, viszont az erősítőn csak rca bemenet van kimenet csak a piros, fekete csatos kimenet (kényszerbol fejezem be, folytatom lent) megoldás?

Figyelt kérdés
(nevét nem tudom) van. 2 hangfalam van, két skytec hangfal, az egyiket összelehet kötni a másikkal ugyanugy a piros fekete csatos vezetékekkel... Viszont az erősítőn ugye nincs kimeneti rca, ezért csak az egyik hangfalra tudom rárakni az erősítőt a másikra a keverőt. Próbáltam azt hogy az rca-rca végződésű kábelt elvágtam, viszont akkor recsegett minta p.a a felénél nem recsegett, utánna sem, csak akkor nem volt hang :) nekem mind a 2 hangfalra tudnom kéne rárakni az erősítőt, illetve hamarosan lesz egy mélynyomó is, szóval jah. szopó ha valaki tud megoldást írhat, bocs a hülye fogalmazásomért.

2022. márc. 9. 20:45
 1/5 A kérdező kommentje:
+video [link]
2022. márc. 9. 20:49
 2/5 anonim ***** válasza:

Az RCA csatlakozók rendszerint árnyékolt vezetékek és hangfrekvenciás jelek átvitelére valók.

Teljesítmény átvitelére, mint pl.hangfalak (passzív) nem használatosak.

A hangfalak fogadják a teljesítményerősítőből a fekete/piros, viszonylag vastag vezetéken a megszólaltatni valót.

Az erősítőd úgy vélem csak mono, a 2 hangfalad sztereó meghajtást tértelez fel.

2022. márc. 9. 21:05
 3/5 Salx Narval ***** válasza:
Az erősítőbe kösd mint a két hangfalat, ott a helye mind a 4 vezetéknek 2db piros, 2db fekete csíptető. Látom, hogy csak az egyiket kötötted be, a másik hangfal helye üres de miért?
2022. márc. 10. 04:41
 4/5 A kérdező kommentje:
3mas a skytec hangfalon van rca bemenet megy egy piros fekete kábel kimenet a masik hangfalhoz. Ezért tudom csak az erosítőt rákötni a 2. Hoz de nekem tudnom kéne az erősítőt rárakni az 1es hangfalra, amelyről a 2est betudom kötni+ egy mélynyómót de annak van hely
2022. márc. 10. 08:00
 5/5 Salx Narval ***** válasza:
Azt hiszem elbeszélünk egymás mellett, ne haragudj nem értem. Próbálok segíteni de nem világos mit miért teszel. Ha a skytec hangfalapár aktív akkor az erősítő hangfalkimenetére semmit nem kell kötni, sőt maga az erősítő sem kell, ha passzív akkor viszont mind a két hangfalat az erősítő hangfalkimeneteire kellene csatlakoztatni. Valamit csak össze tudunk hozni.:D
2022. márc. 11. 05:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!