Kényszer gondolatok leküzdésére van valamilyen alternatíva? (Kizárólag gyógyszermentes megoldást szeretnék)
Figyelt kérdés
Esetleg valamilyen olvasmány,mit tegyek ha eszembe jut,hogyan tudom leküzdeni?
Terápia folyamatban van.
2021. nov. 18. 14:23
1/6 anonim válasza:
Én szerelmi "kényszerköteléket" tudtam belülről lelkileg feloldatni gyóntatószék igénybevételével.
Akkor jöttem rá, hogy a "bálványimádás" bűnébe, ördögi kötelékébe keveredtem.
Nekem már nagyon-nagyon régóta nincsenek semmilyen kényszergondolataim, kényszercselekedeteim. Azóta szűntek meg, mióta egyházi közösségekbe járok.
Lelkigondozásra kezdtem járni római katolikus paphoz 2010. februárjától. Azóta teljesen rendben vagyok. Ez közel 12 év...
3/6 anonim válasza:
Kognitív viselkedésterápia, gondolatnapló, nagyon hatékony erre. Szakember segítségével.
4/6 anonim válasza:
Ha tudsz angolul, a wikihow oldalon elég hosszú leírás van a megküzdési stratégiákról. Nekem pszichológus is ugyanezeket mondta el, csak 40 percig 15.000 Ft-ért. :P Lehet, majd lefordítom magyarra, szeretnék segíteni másoknak. Amúgy amazonon is sok önsegítő könyv van ebben a témában, magyarul nem találtam semmit.
5/6 anonim válasza:
Be tudod linkelni az angol változatot? Engem is nagyon érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!