Gyógyszermentesség? Szükségünk van antibiotikumra?
Aki szeretné kérem irja le a velemenyet, de ugy hogy a masiket is tiszteljuk! Nem szeretnem ha vita alakulna ki a kerdes alatt.
Szoval a kerdesem az lenne hogy szerintetek jo dolog hogy vannak gyogyszerek, antibiotikumok?
Vagy jobb lenne termeszetes dolgokkal gyógyítani mint pl teak, masszazs, gyogynovenyek stb?
Honnan tudjuk eldonteni hogy megis mi a jo nekunk ha mindenhonnan tolnak rank mindent?
Egy bakterialis fertozest peldaul egy felfazast ami mar 4keresztes lehetne gyogyszer nelkul kezelni es hatasos lenne?
Erdekel ez a tema es az emberek velemenye errol. Ha tudtok konyvet ajanlani ami megbizhato azt is szivesen fogadom.
Koszonom ha valaszolsz:)
Nagyon rossz tapasztalatom van egy antibiotikummal innen is jott a kerdes.
A problemamon segitett de csinalt egy par mas gondot a szedese hiaba a probiotikum, nem segitett pedig ugy szedtem ahogyan azt kellett.
Sajnos minden gyógyszernek vannak mellékhatásai, ez kikerülhetetlen. Lehet,hogy te épp arra voltál érzékeny. Gyomorpanaszaid voltak?
1.vagyok
Eloszor, hasmenes, aztan szekrekedes es eleg kellemetlen volt mert nagyon fajt.
Aztan par napig a gyomrom fajt kegyetlenul, es hiaba a probiotikumos kup meg hasonlok sajnos a huvelygomba is kijott.
Persze azota halistennek elmultak nagy nehezen a tunetek de egy eletre megjegyeztem azt a 2hetet amig igy szepen sorban minden baj bekovetkezett
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!