Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Megehettem egy füldugót,...

Megehettem egy füldugót, lehet tőle bajom?

Figyelt kérdés

Nagyon butának érzem magam. Kb 6 éve alszok füldugóval, és aki használ ilyet, az tudja, hogy alvás közben ki szokott esni a fülből. Van egy ilyen álom emlékem, hogy befalok valamit, ami kicsi is rágós. Aztán hajnali 4-kor felkeltem, mert ki kellett mennem a mosdóba, és akkor kezdtem el gondolkodni, mi is lehetett az valójában. Mikor jobban el kezdtem figyelni magam, úgy éreztem, mintha egy nagyobb gyógyszerszemet nyeltem volna le. Az ágyam környékén nem találom sehol a földugom felét. Ahogy realizáltam mit is tehettem álmomban, elmentem hányni, de semmi szilárd nem jött fel.

Lehet tőle bajom? Ilyenkor van valami eljárás?

jan. 9. 04:30
 1/7 anonim ***** válasza:
34%
Én egy svabbogarat nyeltem le álmomban azóta folyekony a németem
jan. 9. 06:30
 2/7 anonim ***** válasza:
35%

Mondjuk én legalább 25 éve alszom füldugóval, de sosem esett ki a fülemből. Nem jól rakod be vagy ócska típust használsz.

Valószínűleg leesett és elgurult egyébként, de még ha valóban megetted volna, attól se lenne bajod.

jan. 9. 07:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, a gyomorsavval szemben annak a puha szivacskank sansza sincs.
jan. 9. 07:30
 4/7 anonim ***** válasza:
34%
Hajnali f4-kor nem tűnt fel, hogy milyen nagy zaj van...? Ha meg nem, mert síri csönd volt, mint mindig ilyentájban, akkor minek a füldugó?
jan. 9. 18:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Semmi bajod nem lesz, akkor sem, ha megérted. Kisfiam nyelt már le műanyagot, akkor annyi volt az eljárás (mivel azt nem mutatja ki semmi, csak ha fémet nyelsz le), hogy ha fáj a hasa, akkor menjünk vissza. (Nem fájt, így nem derült ki, hogy akkor mit csináltak volna.)

Egyébként szerintem nem emészted meg, ki fog jönni a túloldalon.

jan. 10. 07:21
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

2-es, egyáltalán nem kérdezte, hogy szerinted milyen minőségű a füldugója. Sőt, semmi random, bugyuta véleményt nem kért senki.

4-es, te nem vagy senki ahhoz, hogy bárkit számonkérj az alvási szokásairól. Senkit nem érdekel a random, bugyuta véleményed.

Gyűlölködő paraziták.

jan. 10. 10:41
 7/7 anonim ***** válasza:

6.

A tiedé se. Ami ráadásul még nyomokban sem tartalmaz hozzászólást az eredeti kérdéshez.

jan. 10. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!