Megehettem egy füldugót, lehet tőle bajom?
Nagyon butának érzem magam. Kb 6 éve alszok füldugóval, és aki használ ilyet, az tudja, hogy alvás közben ki szokott esni a fülből. Van egy ilyen álom emlékem, hogy befalok valamit, ami kicsi is rágós. Aztán hajnali 4-kor felkeltem, mert ki kellett mennem a mosdóba, és akkor kezdtem el gondolkodni, mi is lehetett az valójában. Mikor jobban el kezdtem figyelni magam, úgy éreztem, mintha egy nagyobb gyógyszerszemet nyeltem volna le. Az ágyam környékén nem találom sehol a földugom felét. Ahogy realizáltam mit is tehettem álmomban, elmentem hányni, de semmi szilárd nem jött fel.
Lehet tőle bajom? Ilyenkor van valami eljárás?
Mondjuk én legalább 25 éve alszom füldugóval, de sosem esett ki a fülemből. Nem jól rakod be vagy ócska típust használsz.
Valószínűleg leesett és elgurult egyébként, de még ha valóban megetted volna, attól se lenne bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!