Proktologus mennyire nyúl fel? Fáj?
Figyelt kérdés
Még sose voltam és nagyon félekma 02:27
1/5 anonim válasza:
Nagyon függ attól is, hogy ki csinálja. Nekem csak egy fêrfi orvos tudta viszonylag fájdalom mentesen elvégezni. 2 nőnél is voltam, az egyik után majdnem elájultam annyira fájt, de a másik is rossz volt. Szóval orvosa válogatja. Egyébként amióta életmódot váltottam, már nem kell vagy 10 éve proktológus, pedig meg is akartak műteni. Nem mentem el szerencsére.
2/5 anonim válasza:
Kedves 1-es rengeteget segítenél ha leirnad az eletmodvaltasodat! Mit kell csinálni? Koszonom szepen.
3/5 anonim válasza:
Nagyon szépen köszönöm, ha leírnád az életmódváltásodat.
4/5 anonim válasza:
Attól függ, hogy mire kíváncsi. Van, hogy 3-4 centire, van, hogy 30 centire. Utóbbi esetben persze nem az ujjával, hanem proktoszkóppal. Ha aranyér vagy hasonló a gyanú, akkor max egy 7-8 centi hosszú rúd, amit bedug és belevilágít.
5/5 anonim válasza:
"Egyébként amióta életmódot váltottam, már nem kell vagy 10 éve proktológus, pedig meg is akartak műteni."
Én azt szerettem volna tudni, hogy hogyan váltott életmódot, aminek eredményeképpen már nem kell vagy 10 éve proktológus. Hogyan tudta elkerülni, (milyen életmódbeli változással) hogy nem kellet megműteni a betegségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!