Kényszerbetegként félek bevenni a gyógyszert, mert félek, hogy több kárt okoz. Mi a megoldás?
Egy olyan gyógyszert kaptam, aminek durva mellékhatásai vannak, igaz a kényszerbetegség sem leányálom, de legalább nincsenek testrángásaim, szexuális gondjaim, kiütéseim, amik a nagyon gyakori mellékhatások közt szerepelnek, mert testileg egészséges és fiatal vagyok. 1000-ből 10 beteget érint a váratlan halál, epilepszia, vérrög, bevizelés.
Ezt a mérget valaki megeszi? Inkább a kényszerbetegség, mint a vérrög.
A gyógyszerekre mindenféle mellékhatást felsorolnak a papíron, hogy a gyógyszeripar védje magát ha bármelyik is bekövetkezi.. (ÉN ODAÍRTAM!)- de igazából ezek a mellékhatások iszonyú ritkán jelentkeznek.
Megoldás: én agykontrollos vagyok és hiszek benne, saját tapasztalataim is vannak gyógyszer nélkül. Szóval ha nem mered bevenni a gyógyszert, de gyógyulni szeretnél, menj el egy agykontroll tanfolyamra. Vagy vegyél-kölcsönözz könyveket és csináld.
én is szedek rá gyógyszert és a kényszereim csökkentek.
gondolom valami ssri-t kaptál vagy anafranilt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!