Csak az öngyilkosság a megoldás, mit lehet tenni?
Nehogy öngyilkos legyél.
Inkább kezdjél egy új életet.
Nincs értelme olyan kapcsolatokban lenni hogy ilyen helyzetbe hoztak téged
Szarj le mindent és utazz el egy hónapra a Szaharába!
Változtass valami radikálisat!
Költözz el egy másik országba, esetleg egy másik kontinensre!
Nem igaz sem az hogy csak ez a 2 megoldás van, az meg pláne nem, hogy a jövőd BIZTOSAN úgy alakul ahogy te gondolod most.
Van kiút ebből. De egyedül nem fog menni. Segítséget kell kérned.
Valahogy szét kellene választani a gondolatodban, hogy nem az életedből van eleged, csak abból a helyzetből, amiben vagy. Nekem nagyon nagy megkönnyebbülést okozott, amikor jártam pszichoterápiára, hasonló mértékben kétségbe tudtam esni én is. Mára jobban vagyok, bár néha azért megcsap a szele, de jó, hogy nem tette meg, sok jó élményt kaptam azóta, és sokat tudtam adni is a világnak.
Nekem néha az segít, hogy a konkrét problémámat elmondom barátnak, barátnőnek és olyan meglepő javaslatai tudnak lenni a helyzet megoldására, ami nekem eszembe se jutott. Tehát javaslom ezt neked is! Ha egyedül nem megy, próbálj segítséget kérni barátoktól, vagy akár itt. Csak tedd fel a konkrét kérdésedet, ne csak így általánosságban!
Van ilyen segélyvonal is hívd fel, nem veszítessz vele semmit! [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!