Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Megoldás az öngyilkosság? Len...

Megoldás az öngyilkosság? Lent leírom hogy miért.

Figyelt kérdés

Nem tudok közel engedni magamhoz senkit.

Nem tudom/tudtam megölelni rokont.

Nem tudtam szeretni azt aki az egyetlen volt a földön aki jó hozzám.

Nem tudtam jó lenni hozzá.

Rokonaim fogyatékosnak néznek.

Nem tudok nyelvet tanulni.

Egyfolytában ennék.. így hízom is.

Nincsenek barátaim.

Csúnya vagyok.

Otthon mindig lenéztek, már gyerekként is. Súlyos hibákat követtem el.

Hiányzik nagyon két ember, akit már nem láthatok. És ha ebben jobban belegondolok, megörülök, a fájdalomtól és a lelkiismeretfurdalástól.

Nem tudok koncentrálni a tanulásra. Szeretnék meghani.

2021. nov. 2. 10:59
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Nem. Pszichiáter a megoldás.
2021. nov. 2. 11:08
 2/9 anonim ***** válasza:
81%

SOHA sem megoldás az öngyilkosság!!!

Nézd meg ezeket az oldalakat, hátha tudnak neked segíteni:

Pszihologia tanácsadás:

[link]

[link]

[link]

[link]

2021. nov. 2. 11:10
 3/9 anonim válasza:
81%
Nem megoldás. Önmagad megismerése,elfogadása, megszeretése, szakember felkeresése a helyes út. Az öngyilkosság gyáváknak való. Ne a sok negatívumra koncentrálj meg arra, hogy mi nem megy… mi az ami megy? Felemelni a fejed, és új, ismeretlen útra térni. Hajrá! Légy bátor!
2021. nov. 2. 11:16
 4/9 anonim ***** válasza:
13%
kicsit kevesebb önsajnálat a megoldás.
2021. nov. 2. 13:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj meg kedves embereket, barátokat találni. Rokonokat minek akarod ölelgetni? Én sem tudnám. Főleg ha fogyatékosnak néznek, mint ahogy írod.. Az nem baj ha eszel, enni kell, mellette mozogj is. Öngyilkosság miért is lenne megoldás? Ha nem jön össze, még rosszabb helyzetben leszel.. Csúnya vagy. Mindenki csúnya. Csak valaki azt hiszi magáról hogy szép. Tekintsd akkor te is magadat szépnek.
2021. nov. 2. 15:16
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Első. Pszichiáter hogy segít azon kívül, hogy háromhavonta max öt percet beszél velem, majd felírja a gyógyszert? Én ettől rohadtul nem érzem magam jobban.
2021. nov. 4. 10:25
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

#6: A pszichológia a legröhejesebb áltudomány a világon, nekem még egyszer sem tudott segíteni 20 év alatt.

-Doktor úr, nincs semmi önbizalmam!

-Hát bízzon magában!

-De pont azért jöttem ide, hogy hátha tud ajánlani valami módszert, vagy gyakorlatot...

-Muszáj bíznia magában, másképp nem fog menni!

És így tovább. Süket duma és mellébeszélés, semmi konkrét segítség.

2021. nov. 4. 16:21
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezt tapasztalom sajnos, pedig csak három éve van velük szerencsém.
2021. nov. 4. 17:06
 9/9 kretens ***** válasza:
68%
Neked egy közösség kell ahol érvényesülhetsz.Hidd el senki sem tökéletes.Mindenki fogékony valamire.Ez a világ ez a valóság amit fizikailag érzékelünk nem csak fekete meg fehér.Rengeteg dolog van amit soha nem vizsgálunk meg és soha nem próbálunk ki.Biztos vagyok benne ha tágabbra nyitod az elméd és többet szeretnél látni annál mint aminek látszanak a dolgok TE is találsz valamit ami leköti a gondolataidat mert érdekelni fog és jól fogod érezni közben magad.Én most 70-évesen soha nem gondoltam volna hogy pc-játékokat fogok tolni meg multiplayerezni a játékokban másokkal.Miután nyugdijas lettem nem találtam a helyem unalmas volt minden nap és csak úgy unalmamban kipróbáltam a játékokat.Manapság meg már szinte minden nap játszom két három órát.Na ez csak egy példa.Rengeteg dolog van amiben te is találhatsz magadnak hasznos elfoglaltságot.Te nem vagy haszontalan te is ember vagy téged is vannak akik szeretnek és neked is vannak céljaid még ha a tudatod leg mélyén vannak elrejtve akkor is.Hidd el te élni akarsz csak engedd ki a gőzt ha kell ordits ha kell sirj és védd meg magad a negativ emberektől.Harcolj mert aki téged bánt az semmivel sem értékesebb ember mint te.
2021. nov. 8. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!