Jaaa, hogy Class D "erősítő"??? Miért nem ezzel kezdted? Én meg azt hittem komolyan beszélünk.
2021. júl. 22. 18:35
22/45 anonim válasza:
21: Jaa, hogy még mindig ott tartunk, hogy az erősítő osztályok szerint válogatunk.... miért nem ezzel kezdted. Csak 20 évvel vagyunk lemaradva. De a kérdés egyébként is egy otthoni edzőteremre vonatkozott, nem valami koncertteremre :)
2021. júl. 22. 18:58
23/45 anonim válasza:
Az ugye megvan hogy még az általad linkelt dagisrác is fenntartásokkal kezeli?
Ugynilyen hype volt anno a 128kbps Mp3 körül is, ünnepelték mint világmegváltót, csak juniorok erre már nem emlékeznek...aztán ment is a lecsóba mostanra. Ez dettó ugyanaz. De mint mondtam, áldásom rátok.
2021. júl. 22. 19:28
24/45 anonim válasza:
23: Én csak azt mondom, hogy nem elhanyagolható tény, hogy a studio monitorok, amiket a zenék készülnek (!) D osztályú erősítőket tartalmaznak. Számomra ez elég. :)
2021. júl. 22. 21:13
25/45 anonim válasza:
Persze, lehet azt jól is csinálni, csak az nem pár dodó egyenesen kínából se.
2021. júl. 23. 09:29
26/45 anonim válasza:
24: a studio monitorok zene készítésre és keverésre vannak kitalálva, nem zene hallgatásra (a neve is mondja studio monitor)
26: Igen. És én szeretem pontosan azt hallani, ami a felvételen van. Mi a kérdésed? (persze ez ízlés kérdése, van aki a színezett hangot kedveli)
2021. júl. 31. 22:24
28/45 anonim válasza:
Azt sem tudod miről beszélsz. :D A studio hangfalak frekvenciamenetében ki vannak emelve adott tartományok, ettől hallani meg jobban a zenei hibákat. Pont hogy az audiophile hangfalaknak sima a frekvenciamenete. Vicces, hogy pont studio hangfalat hallgatsz és azt mondod nem szereted a színezett hangot...
2021. júl. 31. 22:29
29/45 anonim válasza:
1) Nem kérdeztem semmit. (pláne tőled aki priviben tárgárságokkal zaklat mindenkit)
2)linkeltem egy 6 perces videót ahol egy expert elmagyarázza a különbséget, te meg 3 perc alatt válaszoltál. Végis se nézted, ne magyarázz.
2021. júl. 31. 22:30
30/45 anonim válasza:
28: Háát... Nem mondanám. Az audiofil cucc "élményt" akar adni. Egy kiss bass ide, egy kis treble boost oda. Mert a zenehallgatás élmény, a studio mixnél pedig a "flat" vagyis a lapos frekvenciatartomány kell(ene) domináljon. Valamit nagyon keversz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!