Megéri drágán venni mini hifit otthonra zenehallgatásra?
Figyelt kérdés
Sajnos drágább márkákra mint mondjuk a bower and wilkins, vagy a dynaudio-ra nincs keretem. Esetleg egy 200-250ezer forintos mini hi-fin lehet élvezet zenéthallgatni? vagy nem érik meg az árukat?2019. febr. 19. 16:55
1/3 repulo válasza:
Sikerült rögtön két hangfal márkát írnod elsőre.
:-)
Szerintem nem éri meg, de ez csak az én véleményem.
Azért függ az igényeidtől és a pénztárcádtól is, na meg a hely nagyságától, ahol hallgatni szeretnéd.
Még a viszonylag drágáknál is azt írják a tesztek, hogy a gyárinál jobb hangfalakat meghálálja.
Na most ebből kiindulva, egy 200.000 forintos cucchoz veszel még ennyiért hangfalat, esetleg kicsit többért, máris elég húzós.
Ha nem StockFisch demo cd-ket akarsz tesztelni, ott vannak a hálózatos erősítők, hozzá egy pár kicsit jobb polc hangfal, oszt jónapot.
Mondjuk az avx fórum apróhirdetésein ennyi pénzből egész rendes cuccot össze lehet csipegetni némi szerencsével és kitartással használtból.
2/3 anonim válasza:
Használtan 200 ezerből akármelyik új minihifinél fényévekkel jobbat lehet kohozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!