Milyen hangtechnikát ajánlatnátok otthoni zenehallgatásra max 50k ért?
Teljesen laikus vagyok a témában. Eddig max headset vagy fejhallgatóról hallgattam zenét, de azt szinte 0/24-ben.
Nem is tudom mi lenne a jó, hifi, házimozi vagy valami hordozható bluetooth-os lejátszó?
Egy 4x5 m es szobában van az itthoni kis edzőtermem és főként ide szeretném elhelyezni a kütyüt.
Tévedtem, 2.1 szett is kijön ennyiből. :)
Tessék. Ebből vedd meg a Logitech Z623-at, annál jobbat nem kapsz ezért a pénzért.
az a baj h 50K ért amit hifinek mondanak az gagyi. nem mondom h csilliárdokat kell rá költeni de belépőszinten is minimum 150k. ez alatt csak használt, vagy hifinek hazudott - valójában nem az - kütyük vannak, amiket rásóznak laikusokra mint "HIFI". Ez szomorú és vérlázító egyben, de ez van sajnos.
Azonban mivel a kérdező laikusnak vallja magát és esélyesen nem azzal tölt órákat, hogy adott album melyik master release-e fest szebb hanképet, ezért én is azt mondon, hogy vagy egy logitec Z623t mondok, esetleg még nézd meg:Edifier C3X 2.1 vagy XM 6BT ha mindenképp 2.1t akarsz, de mélyben szerintem nem sokkal kevesebb az R1700BT/R1700BTs, és ott van még Thonet & Vander Ratsel BT is, illetve tőlük még a Hoch BT is elég kiadós.
15: Fogyasztói átverés. Egyrészt ma már röhögve hozza a 10ezer forintos kínai a 70es évek 20kilós erősítőinek szintjét (legalábbis amihez magyar viszonylatban akkor hozzá lehetett jutni)
Másrészt 500 forintos fülesekkel és ezernyi zajjal 17 éves korára nagyrészt szétcsesződik a hallás, ott már 95% ember hiába vesz 200ezres cuccot, nagyon hallani nem fog érdemleges különbséget.
17:
- az a kínai cucc ami hozza régi erősítők szintjét nem 10000. ami annyiba kerül az ma is gagyi. "olcsó" kínai erősítő ami ér is valamit pl: SMSL SA300, kapásból 50körül van.
- nem mindenki *aszta szét a hallását tinikorában, sőt, a többség nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!