Melyik a legjobb minőségű és hangzású telefonos fülhallgató/headset 10k forint értékben?
A sima jack-es iPhone Earpods-al hangzásra teljes mértékben meg vagyok elégedve, viszont hiába normális formájú a fülem, sokszor az egyikből könnyen kicsúszkál.
Járt a Samsung s9 plusomhoz egy gyári füles, az hangzásra is felvette a versenyt az Earpods-al, csak ezt meg elhagytam 2 hete.
Ha nincs más, akkor veszek Samsungosat megint, de ha valaki tud 10-12k körül olyat, ami még ezeknél is jobb, akkor várom a válaszokat, ajánlásokat :D
Konkrétan ezzel a termékkel nincs tapasztalatom, viszont a márkával van elég sok és mind pozitív. Több vezetékes fülesem is volt már tőlük, volt olyan amelyik a gépi mosást túlélte, ne kérdezd hogy :D Most sesh evom van, kamu airpods helyett vettem és nagyon nagyon szeretem. Kényelmes, jó a hangzás, bitang akksi, és jól is néz ki. Ár-érték arányban az egyik legjobb vezetéknélküli füles szerintem, meg a linken lévő is. Szóval én a Skullcandyről csak pozitívat tudok mondani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!