Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Az alábbi probléma miért...

Az alábbi probléma miért jelentkezik videokazetták digitalizálásakor?

Figyelt kérdés
Nem mindig fordul elő, de olyan is van, hogy folyamatosan zöld és lila színű vízszintes csíkok vannak az egész képen, ezek miatt a valódi színek alig látszanak. A videomagnó Tracking funkciója ezen nem segít, de szerintem nem is a fejjel van gond. A szalagok jó állapotban vannak, így ez sem lehet az oka. Talán az adaptertől van ez? (EasyCAP, a Kütyübazártól rendeltem.)

2020. dec. 1. 16:44
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

Ilyesmi

[link]

2020. dec. 23. 20:19
 42/47 A kérdező kommentje:

Ez hogyan működik? Nem asztali PC-m van, hanem laptopom. Arra hogyan kell csatlakoztatni?

2020. dec. 23. 20:40
 43/47 anonim ***** válasza:
Bocs, arra sehogy.
2020. dec. 24. 04:14
 44/47 elistvan ***** válasza:
Vannak usb-s tunerek is csak kérdés, hogy tudják-e azt az átviteli sebességet. Valami olyan üzletbe kellene vagy videós fórumon a facebookon mondjuk csatlakozni és megkérdezni ahol direkt ezzel foglalkoznak.
2020. dec. 24. 10:56
 45/47 A kérdező kommentje:
Ma átvettem egy 47 perces műsort a Terratec Grabby adapter + Magix Video Easy szoftver kombinációval. Az adapteren van egy REC feliratú gomb és lámpa is (ez a lámpa egy másik, azon kívül, amelyik azért világít, mert csatlakoztatva van a laptophoz). Ha ezt nyomtam, akkor nem indult el a programban a felvétel. Viszont ha a programban kattintottam a felvételt indító linkre, majd megnyomtam az adater REC gombját, akkor leállt a felvétel. Szóval az a gomb az adapteren, az inkább egy STOP gomb. És így, ezzel a gombbal állítva le a felvételt, nem lett kevesebb, hanem pont annyi vevődött fel, amennyit akartam. Nem tudom viszont, hogy ezzel a módszerrel már megbízható lesz-e, azaz nem kevesebbet, hanem annyit vesz fel, amennyit akarok. Mert eleinte akkor is felvette rendesen, végig, ha a szoftverben indítottam és szintén ebben is állítottam le a felvételt.
2020. dec. 24. 11:18
 46/47 elistvan ***** válasza:
Inkább legyen hosszabb a felvétel szerintem, utána úgyis meg kell vágni.
2020. dec. 25. 09:20
 47/47 A kérdező kommentje:

A Magix még mindig azt csinálja, hogy kevesebbet vesz fel, nem veszi föl végig az adott műsort. Változó, mikor mennyit (többet/kevesebbet) vág le belőle. És ez a rövidítgetés nem tudom, mivel függhet össze. A WiFi-t

kikapcsolom digitalizálás közben. A vírusirtó (Windows Defender) ki van kapcsolva. Két gépen is próbáltam, mind a kettőn előfordult.

2021. febr. 12. 17:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!