Az alábbi probléma miért jelentkezik videokazetták digitalizálásakor?
Figyelt kérdés
Nem mindig fordul elő, de olyan is van, hogy folyamatosan zöld és lila színű vízszintes csíkok vannak az egész képen, ezek miatt a valódi színek alig látszanak. A videomagnó Tracking funkciója ezen nem segít, de szerintem nem is a fejjel van gond. A szalagok jó állapotban vannak, így ez sem lehet az oka. Talán az adaptertől van ez? (EasyCAP, a Kütyübazártól rendeltem.)2020. dec. 1. 16:44
42/47 A kérdező kommentje:
Ez hogyan működik? Nem asztali PC-m van, hanem laptopom. Arra hogyan kell csatlakoztatni?
2020. dec. 23. 20:40
44/47 elistvan válasza:
Vannak usb-s tunerek is csak kérdés, hogy tudják-e azt az átviteli sebességet. Valami olyan üzletbe kellene vagy videós fórumon a facebookon mondjuk csatlakozni és megkérdezni ahol direkt ezzel foglalkoznak.
45/47 A kérdező kommentje:
Ma átvettem egy 47 perces műsort a Terratec Grabby adapter + Magix Video Easy szoftver kombinációval. Az adapteren van egy REC feliratú gomb és lámpa is (ez a lámpa egy másik, azon kívül, amelyik azért világít, mert csatlakoztatva van a laptophoz). Ha ezt nyomtam, akkor nem indult el a programban a felvétel. Viszont ha a programban kattintottam a felvételt indító linkre, majd megnyomtam az adater REC gombját, akkor leállt a felvétel. Szóval az a gomb az adapteren, az inkább egy STOP gomb. És így, ezzel a gombbal állítva le a felvételt, nem lett kevesebb, hanem pont annyi vevődött fel, amennyit akartam. Nem tudom viszont, hogy ezzel a módszerrel már megbízható lesz-e, azaz nem kevesebbet, hanem annyit vesz fel, amennyit akarok. Mert eleinte akkor is felvette rendesen, végig, ha a szoftverben indítottam és szintén ebben is állítottam le a felvételt.
2020. dec. 24. 11:18
46/47 elistvan válasza:
Inkább legyen hosszabb a felvétel szerintem, utána úgyis meg kell vágni.
47/47 A kérdező kommentje:
A Magix még mindig azt csinálja, hogy kevesebbet vesz fel, nem veszi föl végig az adott műsort. Változó, mikor mennyit (többet/kevesebbet) vág le belőle. És ez a rövidítgetés nem tudom, mivel függhet össze. A WiFi-t
kikapcsolom digitalizálás közben. A vírusirtó (Windows Defender) ki van kapcsolva. Két gépen is próbáltam, mind a kettőn előfordult.
2021. febr. 12. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!