Lenne egy olyan problémám hogy vettem egy erősítőt meg egy mélyládát a testvérem össze kötötte őket megfelelően az erősítő 4 csatornás (elméletileg müködnie kéne egy db rca csatlakozóval is igaz nem maximális erővel)?
Tehát az rca kábel vékony szálját rá köti a rádiónak a fekete száljára nem ad hangot csak puffog
az erősítőben van 2x20am biztosíték az rca kábelen meg van egy 25am biztositek+haz
A testvérem azt mondta hogy kell vennem kettő rca átalakítót és akkor 4 csatornát tud a mélyláda meg egy üveg biztosíték házatmellé egy 80am biztosítékot meg egy rca jel át alakítót.
Helyesírás miatt ne haragudjatok
több infot tudok mondani persze ha valaki tudna segíteni, mivel egy csomó hifis oldalon feltettem kérdéseket de választ nem kaptam😞
"egy csomó hifis oldalon feltettem kérdéseket de választ nem kaptam😞"
Ha ugyanez a megfogalmazás szerepelt más portálokon, akkor ott is értelmezési gondokkal küszködhettek, hasonlóan mint mi.
Nem tudjuk sajnos mid van és mit és hogyan próbálsz összekötni.
Rajz, fotó, típus, ilyesmi segíthet abban hogy értelmezhessük, csak ezt követően lehet belemenni abba hogy az esetleg nem jó és miért nem az, stb.
Az a baj hogy mar ott elakadok hogy a mélyláda nem ad ki hangot hanem puffog.
1. A puffogas hang.
2. A mélyláda dolga hogy puffogjon
Ez alapján úgy ad ki hangot hogy nem ad ki hangot ez teljesen értelmezhetetlen számunkra.
Ismersz másik nyelvet a magyaron kívül amin le tudod írni a gondot ? Megoldjuk, csak tudjuk hogy mi a kérdés.
"egy csomó hifis oldalon feltettem kérdéseket de választ nem kaptam"
Mert nem akarták lefutni azokat a hosszú, fárasztó, energiavámpír köröket lefutni amibe a jó szándék jegyében itt néhányan belementek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!