Az alábbi probléma miért jelentkezik videokazetták digitalizálásakor?
Közvetlenül a laptopba teszem az EasyCap-et, mégis rossz a kép.
A 20-as kommentemben írtam még valamit, ami szerintem lehet a fej hibája. Ez nem a digitalizálás óta van, hanem még 10 éve is, amikor TV-ről néztem a videót, előfordult.
Bemásolom:
"Az már lehet a fej hibája, hogy néha (mindegy, milyen kazetta van benne, vagy milyen sebességű a felvétel) szemcsés a kép lejátszás közben? Ezen sem segít a Tracking, sem a megállítás majd újraindítás, sem a kazetta kivétele és visszahelyezése.
A fejet csak izopropil-alkohollal szabad tisztítani, vagy megfelel (azaz nem rontja el) a gyógyszertári etil-alkohol, ha az is 90% fölött van?"
26. hozzászólásomban, a képernyőképen az OBS Studio jól van beállítva, vagy kell még valamelyik pontot módosítanom?
A fejtisztításhoz gyógyszertári alkoholból csak 70%-ost kaptunk. Jó lesz ez is? Ebben a videóban: https://www.youtube.com/watch?v=7y8Ow8hRwqY 99%-os izopropil-alkoholt használt (nem mondja, hanem az egyik hozzászólásból derül ki).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!