Az alábbi probléma miért jelentkezik videokazetták digitalizálásakor?
Igen, alap az izopropil-alkoholt.
Mikor késett a szállitmány akkor alkohol.
Sőt volt amikor vodka volt, a két utóbbinál arra kell figyelni hogy ne maradjon foltos a fej szalag pályája.
A száraz tisztitást nem javasolnám.
Próbáld meg, hogy úgy használod, hogy a töltő ne legyen a laptophoz csatlakoztatva. Lehet, hogy az zavar bele a jelbe.
Vagy próbáld egy másik számítógépen. Esetleg egy másik videomagnóval.
De gyanítom hogy egyszerűen csak egy ipari hulladék az a digitalizáló. Mert a beállítások jónak tűnnek.
"EasyCAP, a Kütyübazártól rendeltem"
Itt a probléma.
Ezért az árért csodát ne várj. Egy normális eszköz ennek a többszörösébe kerül. Anno 10 éve egy 20ezer forintos tv kártyával digitalizáltam, azzal ilyen problémám nem volt.
Szerintem az. A PAL zajos nem tudja rendesen kezelni. Alapvetően ezek NTSC rendszerre készülnek.
Én azért csináltam tv kártyával. /PAL, SECAM, NTSC /
Rendeltem egy Terratec Grabby adaptert. Ez már majdnem 20000 Ft volt (18990). Ehhez adtak egy Magix Video Easy nevű szoftvert. Pár órát digitalizáltam ezekkel, majd a program elkezdett megbízhatatlan lenni: ha én pl. 50 percet akartam felvenni, akkor a felvétel leállítása után derült ki, hogy amúgy csak az első 5 percet vette fel. Közben nem is jelzett, hogy leállt volna a felvétel. (Nem telt be a gép memóriája.)
Ez az adapter sem volt jó választás? Melyik márka az, amelyik megbízható, jó minőségű, és mindegyik színrendszert tudja kezelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!