Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Le akartak húzni a Telenornál,...

Le akartak húzni a Telenornál, vagy én értem félre a SIM kártya ingyenes cseréjét?

Figyelt kérdés

Legalább 7 éve van ugyanaz a SIM kártyám.

Ez még micro méretű.

Most készülök új mobilt venni, és az újabb mobilokba ugye már legtöbbször a nano méretű SIM kártyák valók.

A napokban bementem az egyik Telenor üzletbe és elmondtam a helyzetet (amit fentebb le is írtam). Kértem a SIM kártya cseréjét (úgy, hogy sem az előfizetésem, sem a számom nem változik, csak a SIM kártyám legyen új, kitörhetős).

Azt mondták, hogy ott helyben levágják nano méretűre 3500 forintért. És amíg a mostani micro SIMes telefonomban akarom használni, ahhoz vegyek 1500 forintért egy átalakítót. Vagyis nem akarta kicserélni, hanem 5000 forintért oldotta volna meg a leírt módon.

Azzal indokolta, hogy a SIM kártyám nem régi, ezért nem kérhetem az ingyenes cserét.

DE ismét mondom, legalább 7 éves ez a SIM kártyám, azóta vagyok náluk előfizető.

A Telenor honlapján viszont ezt írják:

"A kártyacsere az alábbi esetekben díjmentes:

- programhibás SIM kártya cseréje,

- 50/100/160 memóriás (régi) SIM kártya cseréje új típusú SIM kártyára,

- 2 évnél régebbi SIM kártya esetén."

[link]

Most akkor mi a teendőm ilyen helyzetben?

2019. márc. 28. 17:42
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
41%
Ments el minden adatot a kártyáról, utána éjszakára fémpénzzel rövidzárlatot csinálsz a réz részen. Másnap kapsz egy új sim-kártyát, mert a régi meghibásodott.
2019. márc. 28. 17:48
 2/24 anonim ***** válasza:
67%
Le akartak húzni.
2019. márc. 28. 17:51
 3/24 anonim ***** válasza:
50%
Minden normális GSM üzletben van kártyavágó eszköz, ami berakja egy sablon méretbe, majd körbevágja neked. Ingyen. Ugyanis a kártyán, állapotán, adattartalmát semmi nem változik, csak a felesleges műanyag van körbevágva a chip körül, hogy beférjen a telefon foglalatba. Ezért fizetni teljesen értelmetlen, a kivágás egy 5 másodperces eljárás, és érte pénzt kérni erős lehúzás, főleg saját ügyféltől.
2019. márc. 28. 17:52
 4/24 anonim ***** válasza:
50%
Saját zsebre ment.
2019. márc. 28. 17:54
 5/24 anonim ***** válasza:
61%
Nekem ugyanez volt a problémám. Találd fel magad kedves kérdező! Kérj valakitől pár percre kölcsön egy mini SIM kártyát ami neked kell, fogj egy kést (én vajazókéssel csináltam :D) és reszeld vagy vágd le magadnak. Én 2 éve csináltam, azóta is jó :D média marketbe 1000 forint3rt csinálták volna, gondoltam magamban elmentek anyátokba :D
2019. márc. 28. 17:56
 6/24 anonim ***** válasza:
50%
Menj másik üzletbe.
2019. márc. 28. 17:56
 7/24 anonim ***** válasza:
50%
telenornal nalam 500ft-ert vagta korbe a csavo
2019. márc. 28. 18:05
 8/24 anonim ***** válasza:
67%
Ha tényleg 7 éve van meg a SIM kártya, akkor ingyen kellene cserélniük. Nem tudom merre élsz, de a Bp-i Árkádban szerintem kicserélik ingyen. (nekem is, és anyukámnak is gond nélkül cserélték ott, nem kértek érte semmit)
2019. márc. 28. 18:12
 9/24 anonim ***** válasza:
61%
"Hívja ide kérem az üzletvezetőt!"
2019. márc. 28. 18:16
 10/24 anonim ***** válasza:
61%
Mutasd meg neki a honlapot/hívd fel a Telenor ügyfélszolgálatot, hogy le akartak húzni.
2019. márc. 28. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!