Telenornál mennyibe kerül a függetlenítés?

Csak meg tudja mondani a céged, hogy azt a bizonyos számot anno kinek adta el ?!?
A T-comnál pl. ez nem probléma : még azt is tudják az ügyfelekről, amit a facebook sem. Mindenféle papír nélkül.
Személyi adatok kellenek, minden bentvan nekik az adatbázisukban.

Ha múlt évben, amikor kötelező volt minden mobilszámot regisztrálni, akármelyik szolgáltatóhoz tartozott is, no, ha az elmaradt, akkor jó eséllyel az a szám már nem is él. :(
Erről beszélek, olvass bele! [link]
Ha a jelenlegi számodat már most sem tudod használni, akkor úgysem lehet átvinni sehova, mivel azt jó eséllyel megszüntették---ha csak nincs utólagos lehetőség az utólagos regisztrálásra.
Ballagj be ahhoz a szolgáltatóhoz, amelyikhez át akarsz menni, ott add elő a problémádat: tutira kapsz felvilágosítást afelöl, hányadán vagy !
Jómagam mindkét 30-as mobilszámomat "igazoltam", és már tudom, hogy később, anélkül, hogy el kéne mennem pitizni a Telekomkhoz, azok "engedélye" és minden macera nélkül átvihetem a most használt mobilszámomat a DIGIhez, akármelyik cég volt addig a szolgáltatóm.
Kiböjtölöm, míg a DIGInek is beindul a mobilszolgáltatásuk, mert a jelenlegiekkel (minddel!) tele a hócipő!
Egy hete a DOMINOsoknak újra regisztrálni a számot ( [link] )
Ezen a szívatáson is túl vagyok.
Menj be a választott céghez, általánosságban vázold a helyzeted
(volt egy számod, de így jártál....stb) : most mi a teendőd, mik a lehetőségeid.
Elvégre a másik cégnek érdeke, hogy veled egy új ügyfelet nyerjen, így biztosan kapsz infót, ha van esélyed a régi számhoz.
Nem tudnál megbarátkozni egy új számmal, új szerződéssel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!