Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telenornál mennyibe kerül a...

Telenornál mennyibe kerül a függetlenítés?

Figyelt kérdés
Sziasztok, azt szeretném megtudni hogy kb mennyibe kerülhet a függetlenítés a telenornál, a számla sajnos már nincs meg a telefonról így gondolom már nem lehet ingyenesen függetleníteni.

2018. febr. 26. 16:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Még pénzért sem fogják függetleníteni
2018. febr. 26. 16:47
 2/12 A kérdező kommentje:
Miért??
2018. febr. 26. 16:52
 3/12 anonim ***** válasza:
82%

Már ingyen kötelesek függetleníteni a szolgáltatók ! [link]

[link] / Itt nem tudnak segíteni neked?

2018. febr. 26. 17:04
 4/12 A kérdező kommentje:
De elvileg ha nincsenek meg a papírok, vagyis a számla akkor nem fuggetlenitik ingyen nem?
2018. febr. 26. 17:07
 5/12 bp1985 ***** válasza:
100%
Ingyenes, de mivel semmid nincs róla, így szóba sem állnak veled.
2018. febr. 26. 17:09
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Csak meg tudja mondani a céged, hogy azt a bizonyos számot anno kinek adta el ?!?

A T-comnál pl. ez nem probléma : még azt is tudják az ügyfelekről, amit a facebook sem. Mindenféle papír nélkül.

Személyi adatok kellenek, minden bentvan nekik az adatbázisukban.

2018. febr. 26. 17:19
 7/12 A kérdező kommentje:
Az durva, köszönöm
2018. febr. 26. 17:19
 8/12 A kérdező kommentje:
Hát, egy próbát meg er.
2018. febr. 26. 17:20
 9/12 A kérdező kommentje:
Ha nincs már meg a számla, akkor hol tudom függetleníteni? Esélytelen hogy papír nélkül a telenornal függetlenítsék?? Nem értem.
2018. febr. 27. 21:36
 10/12 anonim ***** válasza:
87%

Ha múlt évben, amikor kötelező volt minden mobilszámot regisztrálni, akármelyik szolgáltatóhoz tartozott is, no, ha az elmaradt, akkor jó eséllyel az a szám már nem is él. :(

Erről beszélek, olvass bele! [link]

Ha a jelenlegi számodat már most sem tudod használni, akkor úgysem lehet átvinni sehova, mivel azt jó eséllyel megszüntették---ha csak nincs utólagos lehetőség az utólagos regisztrálásra.

Ballagj be ahhoz a szolgáltatóhoz, amelyikhez át akarsz menni, ott add elő a problémádat: tutira kapsz felvilágosítást afelöl, hányadán vagy !

Jómagam mindkét 30-as mobilszámomat "igazoltam", és már tudom, hogy később, anélkül, hogy el kéne mennem pitizni a Telekomkhoz, azok "engedélye" és minden macera nélkül átvihetem a most használt mobilszámomat a DIGIhez, akármelyik cég volt addig a szolgáltatóm.

Kiböjtölöm, míg a DIGInek is beindul a mobilszolgáltatásuk, mert a jelenlegiekkel (minddel!) tele a hócipő!

Egy hete a DOMINOsoknak újra regisztrálni a számot ( [link] )

Ezen a szívatáson is túl vagyok.

Menj be a választott céghez, általánosságban vázold a helyzeted

(volt egy számod, de így jártál....stb) : most mi a teendőd, mik a lehetőségeid.

Elvégre a másik cégnek érdeke, hogy veled egy új ügyfelet nyerjen, így biztosan kapsz infót, ha van esélyed a régi számhoz.

Nem tudnál megbarátkozni egy új számmal, új szerződéssel?

2018. febr. 28. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!