Milyen telefont ajánlanátok 10 éves születésnapra?
10. születésnap, fiú, jelenleg egy nagyon régi telefonnal küszködik ami inkább leélnehezéknek való mint bármi másnak.
Gondolkoztam hogy megkapja az én iPhone 6s-emet, én pedig 7 re váltok, vagy pedig max 70-80 ezerért androidos.
Mit gondoltok, milyen lenne jó neki?
Akik konkrétan a kérdésre válaszoltak azoknak köszönöm, megnézem ezeket a készülékeket.
Iskolába nem visz telefont, péntek és hétvégén használja csak.
Akik pedig az én általam megkeresett pénz miatt aggódnak: be tudom osztani, és el tudom dönteni mire mennyit költök. Köszönöm szépen!
Sajnos egyre inkább dívik az iskolai terrorizálás, fiatalkorúak szedik el fiatalkorúak telóit.
Egy Iphone, főleg, ha nem ezeréves modell, szemet szúrhat a pár évvel idősebb huligánoknak, aztán volt teló, nincs teló.
Lehet, fortyogni, hogy te nem tűröd az ilyet, de ha megéled majd rájössz, hogy nem tudod kivédeni.
Kollégámnak az uszodában szedték el a gyerekének a telóját kisebbségi osztálytársak, az iskola nem tesz semmit, amikor az apa próbált lépni, kis híján agyonverték a hasonló habitású szülők.
Rendőrség feljelentést bevette, de nem hivatalosan elmondták, hogy ne várjon eredményt, max.é kétévnyi bíróságra járás vár rá, siker nem.
A gyereknek olyan telója legyen, ami nem is látszik, meg sem találják nála, le is tagadhatja, hogy van.
Ha a lényeg, hogy vagizhasson vele az osztálytársaknak, akkor nehéz úgy, de mondjuk kinek van az osztályban karóra telója?
Ha ki akarják rámolni, mutathat üres zsebeket, teló meg bújik az ingujj alatt.
Mint írtam csak hétvégén használja, iskolába nem vihetik egyébként sem. Új iPhone semmi esetre sem, esetleg az én használt 6s-em, esetleg kb 70 ezerért androidos.
Honor 10 vagy Honor 10 Lite esetleg?
Árban tudásban is megfelelő kiváló telefon.
Huawei Mate 20 Lite 64GB Dual Mobiltelefon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!