Milyen telefont ajánlanatok nekem?
Belsőre stabil, erős mobilt keresek, ami lehetőleg sokáig használható, ne legyen belőle 2 év alatt egy roncs, mint a mostani galaxy j5-ömből (már a 3 év hasznalhatóságnak is örülnék).
Ezen kívül a jó kamera fontos számomra, és nem a megapixelek érdekelnek, hanem az, hogy szép képet csináljon. Akár este is.
Még egy szempont pedig a méret: maximum ekkora (5,2 colos), amit elviselek, mint a mostani, de jobban örülnék, ha kisebb lenne (iphone se-t néztem, de az meg sajnos már túl kicsi). Az iphone-okról tudom, hogy 4,7-esek, ami számomra a már egy kényemles méret, de nem szeretnék 150ezret költeni egy telefonra. Eddig bármelyik gyartónak a legisebb telefonját a kezembe vettem, majd hozzámértem az enyémhez, nagyobb volt. Eszem megáll. :(
Köszi a segítőkész valaszokat!
#1-es, gondolom volt tapasztalatod az s9-el. (?) Mondanál nekem róla pár dolgot, miért ajánlod, mik az előnyei?
#2, köszönöm a választ, kipróbáltam az oldalt, és eléggé elszomorító (nekem), de úgy látszik olyanok az igényeim, amire alig gyártanak telefont...:'D
Értem, amit mondasz, és köszi a választ, a többieknek is.
Azóta kiegyeztem egy a5 2017-tel, de csak mert a addig árazták lefelé, amíg elérte azt a számot, ami kb a valódi értéke lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!