Samsung galaxy S9/S9+-ra melyik uvegfoliat ajanlanatok? WhiteStone Dome-ot neztem youtube-on, jo lehet?
Az ivelt kepernyo miatt felek, hogy ha tokba teszem pl akkor felfog valni. Meg nincs meg a telefon sem, de elotte szeretnek utana jarni.
Az S7-en is felvalt amit eloszor vettem ra..
Sajnos nem találtam adatot arról, hogy ez csak a peremeken, vagy teljes felületen van ragasztva. Ezért a pénzért remélem, hogy igen.
A széleken ragasztóssal folyamatosan copok az S8+-on, nem válik el a széleken, de középen légrést hagy és borzalmasan rontja a képernyő érzékenységét és a láthatóságot direkt napfényben.
Egyszer sikerült Geek-ről akasztanom egy telibe ragasztottat kb. 3000 pénzért, tökéletes volt, csak sajnos egy hét után egy pofára esés összetörte és azóta sem találtam új beszerzési forrást.
Most rákerestem, Aliexpressen van S9/S9+:
Nekem eddig nem volt gondom az ilyen Geek és Aliexpress fóliákkal. Csak fontos, hogy telibe ragasztható legyen.
Tartottam tőle, hogy elcseszett ívvel jön és elválik a szélén, de nem, facán passzolt.
Csak mint írtam, sajnos eltörtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!