Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone4 vagy Desire?

Iphone4 vagy Desire?

Figyelt kérdés
Igazából iphonet akarok venni, a programok,a szoftver,a hardver minősége miatt, de véleményeket várok :)
2010. júl. 2. 22:37
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
100%

Közben elolvastam az egészet és jókat röhögtem:

Pl:

"már az android 2.2 lenyomja az iphone OS-t.. tehát ennyit arról h az android gyerekcipőben jár.

sőt már készitik az android 3.0-át.. igaz annak elég nagy a hardvare igénye.. olyan desire, nexus féle"

Azóta mint tudjuk a 2.2 nem nyomta le az iOS-t de még a 2.3 sem. A 3.0 meg meg sem jelent még mindig telefonra, csak tabletre. De ott is elég szarul teljesített eddig.

"maga az op rendszer az android jobb, mert nyitott nem kényszerit kompromisszumokra mint az iphone

stabil,gyors, nincs kompromisszum? kell ennél több? "

A sok okos azt sem tudja, hogy mit jelent az, hogy nyílt. Meg ezen a "zárt nagyon sz@r"-on szoktam még jót röhögni. Amikor fingja sincs az illetőnek arról, hogy mit is takar ez pontosan. LOL Az előnyökről meg már ne is beszéljünk, hogy androidra mennyi vírus van azóta és egyre több lesz.

"elképzelhető. sőt szerintem biztos fog jönni. a desire a HTC egyik csúcs telefonja. azoknak nemszokták leállítani a fejlesztésüket egy jódarabig :)"

Ez is egy téves megjegyzés volt. Mint tudjuk a Desire támogatottsága egy fos.

"A 3.0-val kapcsolatos egyik legfontosabb jellemző, hogy kizárólag csúcsmobilok kaphatják majd meg a rendszert. Az Android itt ketté is válik: az olcsóbb és középkategóriás készülékek a 2.x verzióval kerülnek piacra, a jobbak a 3.0-t kapják majd."

Ismét egy baromság. Már eltelt egy év, de még mindig nem a mobilokra rakják a 3.0-át.

"A hárompontnullás hardverkövetelmények ajánlott minimumát a mai felsőkategóriás szupermobilok jelentik: egy 3.0-át futtató mobilnak legalább 1 GHz-es processzorral, minimum 512 MB RAM-mal és alsó hangon 3.5 colos (WVGA felbontású) kijelzővel kell majd rendelkeznie. Ez jó hír például egy HTC Desire tulajdonosnak, hiszen az idén tavasszal, 2.1-es Androiddal kiadott telefon a 2.2 után akár még a 3.0 verziót is megkaphatja majd."

Úúúú tényleg csak úgy igyekeznek kiadni a frissítést. Ez a sok hülye feltételezés nagyon LOL

Arról már ne is beszéljünk, hogy mennyi szívás van a fregmentáltság miatt.

A Desire kijelzője messze elbújhat az iPhone 4 mellett. Sőt még így egy évvel később is alig van olyan mobil ami eléri azt a szintet.

2011. júl. 1. 16:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!