Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone4 vagy Desire?

Iphone4 vagy Desire?

Figyelt kérdés
Igazából iphonet akarok venni, a programok,a szoftver,a hardver minősége miatt, de véleményeket várok :)
2010. júl. 2. 22:37
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Hát Iphone az alkalmazások miatt jó!Ha teheted akkor vegyél Iphone-t az jobb,de ha kell a pénz akkor a Desire!
2010. nov. 16. 15:04
 22/41 anonim ***** válasza:
Egyik haverom (megrögzött iPhone-os) átjött egyik este inni, nyomkodta a Desire HD-m, másnap hívta is fel a szolgáltatóját, hogy mikor árulják már ők, és amint meg tudja venni, adja is el az iPhone-ját... Erről ennyit. Szép, meg jó, de az Androiddal tényleg leáldozott neki. Pedig én töb hónapig is bele voltam szeretve a 4-be, nyomkodtam is eleget, de a jailbreak majdne ugyanaz, mint egy suftni rom az Androidra, na én egyiket sem használnám, mindkettő garanciavesztéssel jár. Apple nyilvánosan beismete, hogy le tudják tiltani távolról a jailbreak-es telefonokat, bár szerintem úgysem fogják, de akkoris kössz, ha 200ér megveszem a telefont, akkor miért ne csinálnék azt vele, amit akarok? Az ilyen hozzáállás nem tetszik nekem az Apple-nél, pedig aláírom, hogy hardverileg amihez hozzányúlnak, az 5/5, és nagyon jó a reklámjuk. Csak képtelenek beismerni, hogy már nem sokáig tartják meg a pozíciójukat, ha nem veszik kicsit bővebbre a gyeplőt...
2010. dec. 15. 02:47
 23/41 anonim ***** válasza:
52%
megrögzött fafejű p*csök vannak az applenél. azthiszik hogy amit ők csinálnak csakis az a jó. más nem is létezik. vegyél meg 250-ér egy telefont de ne tudj vele bluetooth-t használni. égés
2011. jan. 17. 21:37
 24/41 anonim válasza:

Figy.. galaxy s nem tetszik?

Nekem is az van nagyon jó..

2011. jan. 18. 13:43
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
Sztem IPhone 4
2011. febr. 5. 15:18
 26/41 anonim ***** válasza:
89%
iPhone 4!Androidot ne vegyél!
2011. febr. 27. 23:21
 27/41 anonim ***** válasza:
89%
IPhone 4!!
2011. márc. 14. 16:18
 28/41 anonim ***** válasza:
100%
Iphone. Az androidos gyerek is elismeri, hogy még kiforratlan.. ez így is van. Az már viszont nem, hogy így is veri az IOS-t. ;)
2011. márc. 31. 19:40
 29/41 anonim ***** válasza:

android

gyerekek gondolkodjatok ha most aszondom mongyuk én h. szeretnék egy ios-os készüléket akkor mingyá haggyak ott 150-250 ezret? hát biztos nem. az android jóval több felhasználói réteg számára elérhető. lehet h. tényleg jó az ios de sokak számára elérhetetlen. egy androidos mobilt manapság mindenki tud venni magának.

2011. ápr. 14. 18:24
 30/41 anonim ***** válasza:
és mi az amit nem tud egy 100 ezres androidos telo mint a 200 as ios na mondgy valamit
2011. ápr. 14. 18:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!