hallottam a jailbreak-ről.. sőt azokkal a negatív dolgokkal is amik vele járnak :D
de a kérdést még mindig nem értem, te megrögzött iphone fan vagy aki iphone-t akar.. minek tetted fel a kérdést amikor te úgyse desire-t veszel? :D
azért azt mutasd már meg hogy a bluetooth-t igy is használni tudod?:D
egyébként nem mondom hogy az iphone nem jó telefon. de amennyit elkérnek érte annyit nem ér. szerintem annyiért jobbat is lehet venni
vagy amennyibe az új fog kerülni, főleg függetlenül abból már autót veszek kb
2010. júl. 3. 23:17
12/41 anonim válasza:
de ha rám hallgatsz akkor a desire-t veszed.. jobb ólcsóbb... kivéve ha egy újgazdag sznob vagy akkor az iphone a neked való :D
ha már a 2 telefon közül döntesz
2010. júl. 3. 23:20
13/41 A kérdező kommentje:
Csak elgondolkoztam egy Desiren is, mert jó telefon, tetszik is. Amúgy nem vagyok iphone fan, Nokia N73at nyúzom lassan 3,5 éve, annó azt is akkor vettem amikor megjelent. Amúgy 3.0 jön desire-re?
2010. júl. 4. 08:51
14/41 anonim válasza:
elképzelhető. sőt szerintem biztos fog jönni. a desire a HTC egyik csúcs telefonja. azoknak nemszokták leállítani a fejlesztésüket egy jódarabig :)
2010. júl. 4. 13:20
15/41 anonim válasza:
jah igen ezt lehagytam.. egyik cikkből:
A 3.0-val kapcsolatos egyik legfontosabb jellemző, hogy kizárólag csúcsmobilok kaphatják majd meg a rendszert. Az Android itt ketté is válik: az olcsóbb és középkategóriás készülékek a 2.x verzióval kerülnek piacra, a jobbak a 3.0-t kapják majd.
2010. júl. 4. 13:27
16/41 anonim válasza:
A hárompontnullás hardverkövetelmények ajánlott minimumát a mai felsőkategóriás szupermobilok jelentik: egy 3.0-át futtató mobilnak legalább 1 GHz-es processzorral, minimum 512 MB RAM-mal és alsó hangon 3.5 colos (WVGA felbontású) kijelzővel kell majd rendelkeznie. Ez jó hír például egy HTC Desire tulajdonosnak, hiszen az idén tavasszal, 2.1-es Androiddal kiadott telefon a 2.2 után akár még a 3.0 verziót is megkaphatja majd.
2010. júl. 4. 13:28
17/41 A kérdező kommentje:
Ez mind szép, és jó, csak az lesz a gáz, hogy nem lesz majd a 3.0nál Sense :(
2010. júl. 4. 15:28
18/41 anonim válasza:
3.0- nál más lesz a kezelőfelület is. lehet felesleges is lesz rá a sense.. de mindenesetre tuti nagyon jó lesz.
a 2.2 -ről is azt mondják hogy jóféle
2010. júl. 4. 19:33
19/41 anonim válasza:
Egészen biztos vagyok, hogy fél percnél többet egyikőtök sem használta az iPhone-t.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!