Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » N8, Desire, Desire HD, Galaxy...

N8, Desire, Desire HD, Galaxy S, vagy iPhone4?

Figyelt kérdés
2011. márc. 21. 16:07
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

én kiejteném csak az iphone 4-et eleve

N8: nagyon jó készülék, bár nem annyira testreszabható mint a többi

Desire,Desire HD meg a Galaxy S-re csak azt tom mondani h a legjobbak közé tartoznak

szal a kör kisebb lett így már csak Desire,Desire HD meg a galaxy S :D

de én Desire HD-t vennék mert abba van vaku is így már csak a Desire és a Desire HD maradt

ha imádod a nagy kijelzőt akk egyértelmű h melyiket válaszd :D

remélem tudtam segíteni

2011. márc. 21. 16:13
 2/21 A kérdező kommentje:
iphone 4et miért lövöd ki?
2011. márc. 21. 16:14
 3/21 anonim ***** válasza:

Azért mert rohadt drága, de ha valami rózsadombos csávó vagy akkor vedd meg! ;)

Amúgy Desire kiejteném mert elavult,N8 az még jobban!

Desire HD vagy HTC Incredible S között dönts

Galaxy S vaku nélküli, kínai gatyi műanyaggal burkolva (főleg a hátlapja ami no comment) amúgy azon kívül semmi baj vele de ennek csak 512RAM van mig a 2 HTC-nek 768 ram!

Szóval HTC Incredible S és Desire HD

Desire HD:

Ha szereted a nagy táblás kijelzőt és ha nem bánod hogy a farmerzsebedbe nem könnyen fér bele akkor jól választás!

HTC Incredible S:

Desire HD tudása, ám sokkal élénkebb a kijelzője ráadásul a farmerzseben könnyebb a berakása! Én ezt ajánlom!

2011. márc. 21. 17:24
 4/21 bp1985 ***** válasza:
Desire hd. Nincs mese. Annyiba kerül, amennyit tud. Nem azért fizetsz, mert rárajzoltak egy almát. Sokkal jobb az android, mint az ios, könnyebben használható. Az android market nincs teleszemetelve ilyen fingós, böfögős, pipacsfújós, söröntős játékokkal, mint az apple market-ja.
2011. márc. 21. 17:35
 5/21 anonim ***** válasza:

17:35: Így van nagyon szépen megfogalmaztad és a lényeg is benne van!

Nem azt mondom szar az áfún 4, de ha nem akarsz pénzt kidobálni feleslegesen azaz még többet mint a HTC desire HD,vagy HTC Incredible S kerül akkor vess magadra! Áfún 4 még bluetooth sincs! Várom az áfún 4 rajongók támadásait!:D

2011. márc. 21. 17:38
 6/21 A kérdező kommentje:
utolsó. a nyílt forrás miatt pont, hogy össze van, míg az apple ellenőrzi, ami persze nem azt jelenti, hogy nincsenek hülyeségek, de szerintem nincs igazad. mellesleg nem a piac alapján fogok dönteni.
2011. márc. 21. 17:40
 7/21 anonim ***** válasza:
Hát persze a pénztárcád dönt majd helyetted!:D Fú de ha már ennyi pénzed van hogy Ájfún 4 tudsz venni, akkor várd meg a LG optimus 2x,Samsung Galaxy S 2 2 azaz kettő magos procival lesznek felvértezve!
2011. márc. 21. 17:42
 8/21 A kérdező kommentje:
lehet, hogy az ájfon 5 is, amúgy meg nem tudnám kihasználni, nem játszok olyan szintű játékokkal, ami egy ájfon 4en, htcn ne futna simán. lg-t nem veszek, galaxy snek nem tetszik a kialakítása, anyaghasználata, szerintem a 2őé is olyan lesz.
2011. márc. 21. 17:47
 9/21 anonim ***** válasza:
HTC miért nem jó most őszintén?
2011. márc. 21. 17:52
 10/21 A kérdező kommentje:
és az ájfon most miért nem jó most őszintén?
2011. márc. 21. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!