Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone4 vagy Desire?

Iphone4 vagy Desire?

Figyelt kérdés
Igazából iphonet akarok venni, a programok,a szoftver,a hardver minősége miatt, de véleményeket várok :)
2010. júl. 2. 22:37
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
htc sensation. nagyot kell alkotni az applenak hogy ezt a telefont megfogja.
2011. ápr. 14. 20:20
 32/41 anonim válasza:
Hát, először is tudnod kéne h mie akarod használni a mobilt. Hogyha olcsóbb de iPhoneSZERŰ mobilt akarsz akk android. Biztos h elterjettebb lesz mint az iPhoneok, mert olcsóbb. Viszont ha pl galaxy s-en is gondolkodsz, akk vedd figyelembe, hogy az én mostani szarszungom 1 éve király volt, most egy****. Az iPhone meg mindig iPhone marad. Ha így gondolkodsz, mindenképpen az ájfont ajánlom. Ez a desire pedig nem rossz, androidból már inkább ez. De én is iPhone-t szeretnék.
2011. ápr. 20. 13:48
 33/41 anonim ***** válasza:

Én Desire-t vettem. Hát, hogy is mondjam lehet nem kellett volna. Egész jó telefon, de vannak nagyon idegesítő hibái. Pl a hangszórói egy rakás sz@r mindkettő a külső és belső is. Telefonálásnál állandó sistergés van és ez széria hiba.

Jönnek itt a gyíkhuszárok azzal, hogy i4-en nem lehet BT-on adatokat küldeni. Őszintén?? Fingom sincs, hogy mikor használtam utóljára BT-t adatküldésre.

Olyan hátrányokat soroltak fel itt egyesek az iPhone mellé amik messze elbújhatnak az Android és a Desire hibái mellett. Sajnos ez tény.

Rengetegszer akad, meg még egy rakás probléma van vele főleg hogyha az ember sok appot tesz fel.

Továbbá a 147 mega hely amire appokat lehet telepíteni rohadt kevés. Alig lehet valamit feltenni pluszba.

2011. ápr. 30. 17:52
 34/41 anonim ***** válasza:

haverom is vett iphone-t.. igaz ő 3G-t.. 2 hét után eladta

azt mondta zenét, meg bármi mást sem egyszer felrakni rá.. pc-n elinditot az itunes-t... utána elinditod a telefonon is.. majd még ráböksz a szinkronizálásra...

csengphangot azt raksz be magadnak amit az ituneson letöltesz/megveszel..

szal.. annyira nem jó mint mondják

persze minőségre igen.

de egy 200 ezer forintos telefonnál ultra gáz h megfogom a sarkát azt elmegy a térerő xD

2011. máj. 4. 20:47
 35/41 anonim ***** válasza:

"azt mondta zenét, meg bármi mást sem egyszer felrakni rá.. pc-n elinditot az itunes-t... utána elinditod a telefonon is.. majd még ráböksz a szinkronizálásra..."

Szerintem nagyon jó dolog ha egy dedikált progin keresztül tudom szinkronizálni.Amúgy a telefonon semmit sem kell megnyomni.

"csengphangot azt raksz be magadnak amit az ituneson letöltesz/megveszel.."

Ez nem igaz mert nem csak itunesról tudsz leszedni csengőhangot.

"de egy 200 ezer forintos telefonnál ultra gáz h megfogom a sarkát azt elmegy a térerő xD"

Az csak egy túl lihegett flame keltés.Az igaz hogy csökken de ez a csökkenés nem csak az i4-nél van de térerőt sose veszít azért mert megfogod a telefon sarkát.

2011. máj. 5. 00:45
 36/41 anonim ***** válasza:

annak örülök akkor

annak viszont nem, hogy egy dedikált program kell a szinkronizáláshoz.. teszem azt elmegyek vki máshoz és semmit se tudok felrakni a telefnomra? se kép, se zene, se videó?

mert ugye a bluetooth az kuka.. haverom gépén meg nincs iTunes... akkor mi van?

2011. máj. 5. 19:39
 37/41 anonim ***** válasza:

igazából mac géppel lenne könnyű

nem raksz fel haverod gépéről semmit rá de ha van 200 ad telora akkor van egy laptopod is :P

2011. máj. 5. 21:53
 38/41 anonim válasza:
Én amcsiból hozattam iphone 4et, holnap jön meg 38ezerért:D szoszi dominó csomag meg egyéb szarok:D
2011. máj. 12. 23:12
 39/41 anonim ***** válasza:

Egyértelmüen iPhone a sima Desire már nagyon elavult max Desire HD...

Birom a sok barmot akik mindig azzal jönnak hogy az Android lenyomta azt Apple-t. (max az iOS-t de nem baj).

Igen van 100 féle Androidos telefon és 2 féle iOS (iPhone 3GS, 4) és még igy csak 2szer annyi Androidos fogy... na ez azért ciki. Ez a ciki hogy 1 iOS telefonbol annyi fogy mint 25 másik Androidosböl összesen.

Máskérdés hogy az iOS telefonok sokkal tovább élvezik a támogatást, 2 évig minimum megkapja a legujabb szoftvert, az Androidosok közül meg egy csomora a Froyo volt az utolsó és alig van ami már 3.0-t kap. Ezenkivül az iOS sokkal jobban optimalizált op.rendszer mivel egy feleolyan erös hardware-el (1 magos proci, feleannyi RAM)

is 3584-3606ra kap ki Benchmark teszten az uj iOS BÉTA!!! verziojával a jelenleg legerösebb Samsung Galaxy S2-töl, ami azt jelenti hogy a HTC Sensation és LG Optimus 2X-nek már odapörköl, és a Samsungnak is odafog még mindig, amint megkapja az uj oprendszert.

Na meg amikor kijön az iPhone 5...

2011. júl. 1. 14:43
 40/41 anonim ***** válasza:
Én szívok most is a Desire-rel. Nincs hozzá már támogatás talán kiadják még az jú rendszert aztán szevasz. Eddig még egy éves támogatottságról sem beszélhetünk. A portolt romok meg nem igazán stabilak vagy valami hibájuk biztos, hogy van.
2011. júl. 1. 16:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!