Milyen telefont vegyek?
A Nokiák sem túlárazottak, de tény, hogy a kínai telefonok ár-érték arányban verhetetlenek, miközben minőségben is ugyanolyan jót csinálnak! Én 4 éve nyúzom ugyanazt a Huawei-t, és semmi baja, tökéletesen működik, egyszer sem volt szervizben! Csakhát persze elavult, ezért már bőven megérett a cserére, de egyébként jó!
Xiaomi-ból amúgy Redmi Note 7, Pocophone F1, vagy Mi 9, ezek a legjobbak, attól függően, mennyi pénzed van rá!
Xiaomi a legjobb ár/érték arányban, én is most nézegettem őket, egy LG G5-öst cserélek majd le.
Az Mi 9 hihetetlenül király 160e Ft-ért, döbbenet, csak én most ennyit sem áldoznék telefonra, mindenesetre másnak nagyon ajánlom :D
Én Pocophone F1-et fogok venni. Hihetetlenül erős az árához képest, 845-ös Snapdragon dolgozik benne. Hátulütője, hogy nem kelt prémiumérzetet (műanyag borítás), a kamerája gyengébb (de azért eléglyó), nincs NFC és wireless töltés (ha valakinek ez fontos). Ezekkel spóroltak a belső erősségek javára, ami viszont nekem fontosabb :)
Jó sokan bele vagytok buzulva a siáomiba...
Miközben egy szar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!