Milyen telefont vegyek?
Xiaomi: Xiaomi MI 8, Xiaomi MI 8 Lite, Xiaomi MI 8 Pro, Xiaomi MI 8 SE, Xiaomi Pocophone F1, Xiaomi MI Mix 2, Xiaomi MI Mix 2S, Xiaomi MI Note 3, Xiaomi MI A2, Xiaomi MI Max 3
Más gyártók
Meizu: Meizu M6 Note, Meizu 16th, Meizu 16th Plus
ASUS: ASUS ZenFone 5, ASUS ZenFone 5Z
Sony: Sony Xperia XA1, Sony Xperia X, Sony Xperia Z5
HTC: HTC 10, HTC U11
ha szeretnél eredeti Android-ot, és nem keleti telefont, akkor Nokia. Kicsit sincsenek túlárazva, ezt csak azok mondják, akik nincsenek tisztában az ár/érték aránnyal.
Oké, lehet 100k-ért jobb kíani telefont kapsz, de a frissítések ott 0-k. A Nokiák 2 nagy rendszerfrissítést kapnak, például az én 5-ösöm megkapta a 8.0-t (8.0.1-et is), és most majd a 9-est is. Xiaominál meg Meizu-nál talán van egy rendszerfirssítés, de a havi biztonsági frissítéseket tuti nem kapod meg. A Huawei már ugyan nagyobb márka, de nemrég az 5. országból utasították ki.
Plusz egyébként a Nokián nincs egyedi kezelőfelület, hanem a letisztult, gyári Android van rajta. Pont olyan, ahogy azt a Google kitalálta.
Nyugodtan lepontozhattok, de volt már dolgom nem egy Xiaomi telefonnal.
----
Szóval a helyedben meggondolnám, hogy mire költöm a pénzem.
Illetve hol van még a Black Friday és a karácsonyi akció? Addig megannyi készülék fog megjelenni, és akár a Xiaomi is megbukhat Európában. Jah és azt elfelejtettem, hogy mobiltelefonos cég alapításakor Kínában automatikusan együtt kell működni a hírszerzéssel ;)
Mostmár lecsúsztál a karácsonyi akciókról xd
Mellesleg tudom ajánlani a huawei p smart 2019-et
Teljesen jó és nagyon olcsó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!