Milyen telefont vegyek a gyerekemnek?
Azt beszeltem meg vele, hogyha felveszik abba a gimnáziumba amit kinézett magának (bp egyik legerosebbje), akkor kaphat max.100ezer ft értékben egy telefont. Ő apple-t szeretne, de ugye abból max a 6 vagy az SE jöhetne ki. Kérdés, hogy megéri-e ilyet venni vagy ha nem, akkor melyik telefont ajánlanátok?
Segítségeteket előre is köszönöm:)
Ha Apple lenne a választás, akkor az iPhone SE-t javasolnám, jobb mint a sima 6.
Az iPhone SE-ben a 6s hardvere van, ami jobb (meg egyébként is a 6s jobb telefon), mint a sima 6.
100E Ft alatt nem ajánlott az iPhone.
Egy Xiaomi Mi A2 vagy Meizu Pro 7 bőven megteszi, viszont ennek a két gyártónak, olcsóbb modelljét ajánlom, ha elsőnek lesz okostelefonja a gyereknek - maximum 50E Ft alatt legyen. A leírás alapján, nem tudja igazán mit szeretne, csak 'mutogatni' kelljen.
Unihertz okostelefonja kicsi, jól néz ki, olcsó, de csak E-BAY-ről lehet rendelni: [link]
Videó bemutató róla:
Őszintén - nem tudom van-e magyar szerviz partnere, emiatt csak óvatosan ajánlom.
Azért, a két, fentebb említett gyártónak (Xiaomi és Meizu) vannak olcsóbb modelljei. Interneten keresztül rendelve, utánvéttellel fizetve, az Eustock oldalról lehet rendelni. Ennek van magyar garanciája.
Azért ha Xiaomi szóba került - Budapesten, a Lurdy ház első emeletén van egy Mi Store, ahol ki lehet a Xiaomi mobilokat próbálni és az eladókat bátran meg lehet kérdezni.
Remélem tudtam segíteni.
az a lenyeg h 60 ezer forint alatt nem erdemes telefont venni
ilyen xiaomi szutykokat meg el kell felejteni
100 ezer a keret akk tenyleg se
vagy korulneztek gsm be
enis abba vettem a hetesem 140 ert
Na megjött az ügyeletes Samsung Galaxy fan :D
Vicces, hogy a Samsung, 100E Ft alatt labdába sem rúg, csak a többi más gyártó termékei és azok már szutykok. :)
GSM boltban meg nem érdemes bízni, mert úgy feketéznek, mint állat.
Kérdező:
Windows Mobil már halott platform, maga a Microsoft mondott le róla (akik fejlesztették a platformot rá). Androidos telefont, ha jól kezelik, akkor nem lesz gond vele (nem töltenek le minden szutykot rá, nem adogatja oda másik gyerek kezébe, stb.).
iPhone telefont ha szeretnél venni a gyereknek - ok, csak azok mindig is a drágák között vannak. Meg kell fizetni a fejlesztést rá, stb. és ezt bele is teszik a termék árába. Ezt azért írom, hogy lásd a mérlegnek van két nyelve, mert sosem volt az a telefon, ami 100E Ft alatt megérné (kivéve, ha alkatrésznek veszed meg, mert kell belőle valami).
Xiaomi és Meizu telefonok, 100E Ft alatti áron tarolnak, de ezek, nem a szutyok kategóriában vannak. Én ezt a kettő gyártó termékeit tudom javasolni.
Az iPhone SE már elavult telefon. Akinek már van, annak még nem érdemes lecserélni, de újként már nem nagyon érdemes megvenni.
Amúgy meg: iPhone X vs Xiaomi Pocophone F1 sebesség tesz - [link]
(meglepő, de Pocophone F1 nem sokkal, 100E Ft felett van, iPhone X meg sokkal drágább) - hozzáteszem, a Pocophone F1-et sem ajánlom, hogy őszinte leszek.
Ha már Meizu-t felhoztam: Meizu Pro 7. Ez is nagyon jó telefon, bőven 100E Ft alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!