Milyen telefont érdemes venni MAX 80, 000Ft-ért?
Figyelt kérdés
Lehetöleg ideji szériás telefon legyen. Iphone nem szeretnék mielött bárki írná2018. okt. 11. 16:57
3/8 anonim válasza:
Huawei P20 lite telefon? 8 magos proci, 64 GB tárhely, dual 16MP kamera?
4/8 anonim válasza:
P20 Lite 100e körül van, normális helyen.
Amúgy sem éri meg, nem tudom mit esznek rajta. Ugyanúgy Kirin 659 van benne mint a P Smartban, vagy a Honor 9 Liteban.
Lényegében +30 ezer forint a P Smarthoz képest, a nagyobb kijelzőért és az alig jobb kameráért. (cserébe csúnyább mint a P Smart, legalábbis szerintem, nekem nem tetszik a notch, és a hátulja sem olyan szép)
5/8 anonim válasza:
Azt kihagytam hogy a P20 Lite 4/64 GB, míg a P Smart 3/32 GB (van 4/64-es is, de az már P20 Lite áron). Ettől függetlenül nem ér meg +30 ezret ennyire kevés plusz dolog.
6/8 anonim válasza:
Redmi note 5. 66000 ft az Eustocknál.
7/8 anonim válasza:
Xiaomi Mi A2
Xiaomi Redmi Note 5 4/64
Meizu Pro 7 (látom ezt már 60E Ft-ért is be lehet szerezni).
8/8 anonim válasza:
Ha már most kiemelted a kérdésedet, akkor:
Xiaomi Mi 8 Lite 4/64 - Smartshop, BTel, 220Volt és Eustock. Ezeken a helyeken garanciával tudod megvenni.
Ezen felül, Xiaomi.hu oldalról is, pont 80E Ft-ért tudod megvenni ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!