Milyen telefont vagy iphone-t ajánlottok 30-as nőnek? Az ár nem számít.
Gondolom még eddig nem volt csak vezetékes telefonod.
Mert ha már volt mobilod, akkor kialakult benned valamiféle elvárás hogy mire lenne szükséged, mi tetszett a régiben és mi nem, stb.
Ha csak úgy kell valami, bemész egy nagyobb műszaki áruházba és megveszed amelyik külsőre bejön (viccen kívül, a páromnak most vettünk telefont, a kritérium az volt hogy arany színű legyen).
#3 Azért a vezetékes meg az okostelefon között ott volt még a hagyományos mobiltelefon, két évig nekem is csak az volt.
Nekem Honor 7 van, két éve nyúzom és remekül működik (és arany színű, ha szempont :D)
Én is androidos vagyok, az asszony 3 éve vett iphone-t, most megint droidos a telefonja. Most ez tetszett meg neki, kipróbál mindent.
Neked meg az. Ha tetszik, de még nem használtál olyan készüléket, valahol próbáld ki előtte mindenképpen.
Egyébként bármelyik megszokható, de nem tudni kinek melyik fog jobban tetszeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!