Milyen telefont vegyek a gyerekemnek?
Azt beszeltem meg vele, hogyha felveszik abba a gimnáziumba amit kinézett magának (bp egyik legerosebbje), akkor kaphat max.100ezer ft értékben egy telefont. Ő apple-t szeretne, de ugye abból max a 6 vagy az SE jöhetne ki. Kérdés, hogy megéri-e ilyet venni vagy ha nem, akkor melyik telefont ajánlanátok?
Segítségeteket előre is köszönöm:)
Na akkor, szemezgettem 100E Ft alatt jó okostelefonokat. Előre szólok, mindegyik Androidos:
MOTOROLA Moto G6 Plus -> Mall.hu üzlet, 95E Ft.
Nokia 7 Plus -> smartshop.hu üzlet, 95E Ft.
Xiaomi Mi A2 -> 6 GB RAM-al szerelt modellt, szinte bárhonnan lehet venni, 100E Ft alatt (Edigi, smartshop, stb.)
Ezen felül, még mindig ott van a Meizu Pro 7, aminek van egy kis hátlapi kijelzője is.
Nos, ez a négyes ami erősen ajánlott, 100E Ft alatt, ezévi modellek, úgyhogy azért ki fognak tartani.
Sokkal több készüléket kiad 100E Ft alatt (az Árukereső), de azok, noname GSM üzletek, amikben nem érdemes megbízni.
Én magamnak semmiképpen nem vennék iphont, és jobbnál jobb androidos telefonokat soroltak fel előttem. A józan ész szerint azok közűl kellene választani. DE!! A gyerek nem biztos hogy azzal lenne boldog. Ha nem azt kapja, amit szeretne, csalódott lesz, és azt látja, hogy nem érdemes erőlködnie, úgyis az van, amit anyuci akar.
Kapja meg azt az ájfont, amit szeretne, lehet, hogy egy év alatt majd magától rájön hogy mégsem az volt a tökéletes válastás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!