Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek a...

Milyen telefont vegyek a gyerekemnek?

Figyelt kérdés

Azt beszeltem meg vele, hogyha felveszik abba a gimnáziumba amit kinézett magának (bp egyik legerosebbje), akkor kaphat max.100ezer ft értékben egy telefont. Ő apple-t szeretne, de ugye abból max a 6 vagy az SE jöhetne ki. Kérdés, hogy megéri-e ilyet venni vagy ha nem, akkor melyik telefont ajánlanátok?

Segítségeteket előre is köszönöm:)

2018. okt. 14. 16:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
15%
A gyerek fizeti?
2018. okt. 16. 19:15
 12/23 A kérdező kommentje:
Nem. Ez lenne a jutalma ha bekerül abba a gimnáziumba matekszakra
2018. okt. 16. 19:39
 13/23 anonim ***** válasza:
72%

Na akkor, szemezgettem 100E Ft alatt jó okostelefonokat. Előre szólok, mindegyik Androidos:

MOTOROLA Moto G6 Plus -> Mall.hu üzlet, 95E Ft.

Nokia 7 Plus -> smartshop.hu üzlet, 95E Ft.

Xiaomi Mi A2 -> 6 GB RAM-al szerelt modellt, szinte bárhonnan lehet venni, 100E Ft alatt (Edigi, smartshop, stb.)

Ezen felül, még mindig ott van a Meizu Pro 7, aminek van egy kis hátlapi kijelzője is.

Nos, ez a négyes ami erősen ajánlott, 100E Ft alatt, ezévi modellek, úgyhogy azért ki fognak tartani.

Sokkal több készüléket kiad 100E Ft alatt (az Árukereső), de azok, noname GSM üzletek, amikben nem érdemes megbízni.

2018. okt. 16. 20:18
 14/23 A kérdező kommentje:
Tehát ti androidra szavaztok?
2018. okt. 16. 20:38
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
100 E Ft alatt, csak Androidos okostelefonok vannak, amik labdába tudnak rúgni.
2018. okt. 16. 20:55
 16/23 puritan ***** válasza:

Én magamnak semmiképpen nem vennék iphont, és jobbnál jobb androidos telefonokat soroltak fel előttem. A józan ész szerint azok közűl kellene választani. DE!! A gyerek nem biztos hogy azzal lenne boldog. Ha nem azt kapja, amit szeretne, csalódott lesz, és azt látja, hogy nem érdemes erőlködnie, úgyis az van, amit anyuci akar.

Kapja meg azt az ájfont, amit szeretne, lehet, hogy egy év alatt majd magától rájön hogy mégsem az volt a tökéletes válastás.

2018. okt. 17. 07:06
 17/23 A kérdező kommentje:
Ami még tetszik neki az a Nokia 7 plus, de az meg azért ilyen 105K korul van sajnos
2018. okt. 17. 07:19
 18/23 anonim ***** válasza:
Windows után bárki azt mondja, hogy az Android nem elég biztonságos? :'DDD Egy Windows-os telefont bármikor kezelésbe veszek A RENDSZER HIBÁJÁBÓL. Ugyan ezt Androiddal csak a felelőtlen és hülye felhasználókkal tudom megtenni. Előttem már leírták a Xiaomi-t, ami ár-érték arányban egyszerűen tarol. A Huawei P Smart még lehet egy jó választás. Bár a "csak" 3 GB memória elég ijesztően hangzik, de olyan jól van optimalizálva, hogy nem igazán marad el a 2× ennyi memóriával rendelkező társainál. Ha csúcskategóriásat akartok olcsón, akkor Xiaomi. Ha nem ragaszkodtok ténylegesen a 100 ezer forint maxhoz, akkor ebben az esetben a nagy fenevadat a Black Shark-ot ajánlanám. Ha mindenképp 100 ezer forint a plafon, akkor MI Mix 2. Ha a Shark-ot nem akarjátok/tudjátok megfizetni, de 1-2 ezer forinttal lehet a 100 ezer fölé menni, akkor pedig a Pocophone F1-et ajánlom.
2018. okt. 17. 07:31
 19/23 anonim ***** válasza:
Gimifelvétel nem nyáron derül ki? Vagy milyen gimi az ahol tél környékén már lehet tudni az eredményt? Bármi is van, ami MOST JELENLEG aktuális, az fél/háromnegyed év múlva már nem éppen friss információ lesz, ezt esetleg akkor tedd fel újra kérdésként.
2018. okt. 21. 22:26
 20/23 anonim ***** válasza:
Vedd meg neki akkor a Nokiát ha nwki az tetszik ne legyél ilyen zsugori akkor fizess ki 105 rugót ennyi! :)
2019. jan. 2. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!