Milyen telefont vegyek?
Szeretnék egy új telefont venni mert a mostani telefonom 60 %on kikapcsol, ha vakuval fotózok szintén kikapcsol;bekapcsolás után pedig max. 20 % on lesz. Ez már így megy fél éve és nagyon beleuntam...(ez egy samsung telefon, 3 éve birja)
Most is Samsung telefonban gondolkozom. Az S7 edge telefonjuk nagyon tetszik csak elég dràga, 80-90E max. Amit kiadnék érte. (32 gb-osat szeretnék,nem tudom hogy találok-e ennyi pénzért)
Mit ajánlotok?
Az s7edge telefon milyen, vélemények róla?
Xiaomi Mi A2
Meizu Pro 7
Ezt a két modellt tudom ajánlani, 90E Ft alatt.
Xiaomi MI A2 60000 ft az eustockon.
Redmi note 5 65000 ft.
Jó készülék mindkettő.
Nagyon pöpec telefon az A8 :) Bár nem nekem S7 edge van, de a családban van A8 is :) Nagyon jó telefon, kiváló képeket lő, kiváló kijelző, gyors, viszonylag jó akksi :D Szívesen elfogadnám én is :)
A mostani telefonod problémáját én is tapasztaltam egy előző telómnál, így kaptam meg ezt a gyönyörűséges S7 edget :D. Igazából ha minden igaz akksihiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!