Milyen telefont vegyek?
Figyelt kérdés
Nincsenek nagy igényeim annyit szeretnék csak hogy strapa bíró legyen Árban maxiumum 60.000 ft ig mennék el Néztem a catelpillar telefonokat is de ott nagyon drágák voltak illetve le is voltak pontozva2018. szept. 30. 13:24
1/2 anonim válasza:
kinatech.hu én innen ajánlom, s ezen belül a GearBest-től rendeld mert akkor nem kell vámot fizetned(2xer rendeltem, egyszer egy UMIDIGI S-t(44ezer párszáz forint volt ingyen postával), és egy Homtom HT70-et(51ezer párszáz forint volt, gyorsszállítással kérve). Lehet gyors szállítással is kérni ami azt jelenti hogy kb +2500Ft és itt van 10 nap alatt DHL csomag küldeményként. Ha pedig az ingyenest választod akkor kb, nálam 27 nap alatt jött meg.
2/2 anonim válasza:
Ütésálló telefonok:
Rendelésre én is az eustockot javaslom.
Illetve 'külön munkatelefon', egy kissebb kijelzős plázafon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!