Milyen telefont vegyek?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy új telefont venni, iphonet mindenképp, de nem tudom, hogy melyiket vegyem! Tudtok valamit ajánlani, amiről esetleg véleményetek is van? (Olyat NE irjatok hogy X -et vegyek)2018. aug. 22. 17:41
1/5 anonim válasza:
Nekem iphone se-ről van másfél éves tapasztalatom,másfél év alatt azt tapasztaltam,hogy nem lassult a telefon nagyon semmit,nem fagyott le soha,nem melegedett még játékoknál se nagyon,a kamerája brutális nagyon szép képeket készít,maga a telefon nagyon strapabíró(gyári apple silicone case-t használok),kb ennyi nekem minfen téren megfelel és még meg is fog sokáig mivel még rengeteg ideig frissített telefon lesz,szerintem most is megéri...amúgy csak a 32gb-set vedd a 16-os nagyon kevés lesz.
2/5 anonim válasza:
Nekem Iphone SE+Ipad páros jött be, a kettő együtt olcsóbb, mint egy Iphone 8. Az Iphone SE kényelmesen hordozható, nyáron rövidgatyában sem húzza a zsebet. Az Ipadet meg kéznél van otthon, munkahelyen, vakációkra is viszem, de sokszor ott van autómban is.
3/5 anonim válasza:
Nekem Samsung Galaxy S7-em van, 2 éve megvan, nem lassul, mindent gyorsan csinál, nemrég jött rá az Android Oreo, amivel még gyorsabb lett. Viszont újonnan már nem vennék sem S7-et, sem a korábban ajánlott iPhone SE-t.
Mivel keretet nem írtál, ezért elég nehéz így telefont ajánlani, talán a Oneplus 6-ot mondanám.
4/5 anonim válasza:
Én 8-ast vennék, mert az SE túl kicsi, az X meg túl nagy már.
5/5 anonim válasza:
Hármas vagyok, bocs benéztem, iphone...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!