Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miert hiszik azt h akinek...

Miert hiszik azt h akinek Iphonja van az gazdag?

Figyelt kérdés

Mindig ezt mondja mindenki.

Pl ha mesz az utcan egy iphone 7-tel akkor fujj kis ujgazdag k.csog de ha samsung galaxy s 7 edgevel mesz akkor meg semmit nem gondolnak. Szerintem amugy tizeneves korosztalyban csak az veszi maganak ezt divattelefonkent aki iphone xy plusz telefont vesz mert az ugye nagyobb meret es akkor mar jobban lehet menozni vele.

2018. febr. 14. 19:03
1 2 3
 11/23 Szirty ***** válasza:

"Egy telefon alapjan itelkezni, most komolyan?"

Nem. Csak meg kell tanulni jól érteni és nem tovább gondolni amit írnak.

Az hogy sok sznob vesz iphone-t villogni nem azt jelent hogy minden iphone-os sznob.

Zöld <-> fű esete.

2018. febr. 16. 13:16
 12/23 walk w1th mee ***** válasza:
pl én nem:DDDD iphone7-8al jár és busszal jár,az nem gazdag :D
2018. febr. 17. 13:40
 13/23 anonim ***** válasza:
Jajj istenem utolso, mekkora hlyeseget irsz. Ismerosom 19 eves, iPhone 7, es o is busszal jar, o eleg jomodu. Attol meg hogy valaki nem autoval jar mindenhova, siman elhet jobban, mint az atlag. :) Mekkora sztereotipiak...
2018. febr. 17. 13:53
 14/23 anonim ***** válasza:
Csak a pinák hiszik azt. Tudod mint amikor mindenki 20éves bmw-t vesz. Mert az menőbb mint az új szuzuki. Béjemvé meg áj£ és minden pénzéhesliba bukik reád
2018. febr. 18. 12:30
 15/23 anonim ***** válasza:

Szerintem egy státusz szimbólum. Drága, na meg sok pénzt nyomtak abba, hogy egy közösséget hozzanak létre köré, így olyan érzésed is van, hogy valahová tartozol. Plusz a rengeteg reklám meg a média.

Ha holnap piacra dobnék egy drága filteres teát, aminek a reklámozásába meg a termékfejlesztésbe milliárdokat ölnék bele, akkor előbb-utóbb a kamaszok teásbögrével feszítenének az iskola kerítésénél, de nem csak ők, a munkahelyen is azzal vágnának fel egymás előtt az emberek.

Legalábbis szerintem.

2018. febr. 18. 14:24
 16/23 Szirty ***** válasza:

"Ha holnap piacra dobnék egy drága filteres teát...."

Ennyire nem egyszerű ez. A pénz önmagában nem elég.

2018. febr. 18. 16:38
 17/23 Szirty ***** válasza:

Iphone és BMW naggyá tesz (?) :)

https://www.youtube.com/watch?v=_LqwgKi7aIs

2018. febr. 18. 16:39
 18/23 anonim ***** válasza:
Valamilyen szinten az anyagi siker mérőeszköze még mindig az, ha valakinek drága dolgai vannak. Pl. drága telefon (Iphone), drága autó (BMW), nagy ház, márkás ruhák, parfümök, stb. Mondjuk ez így ment mindig is. Nekem az a furcsa, hogy mostanában nem látok annyi arany ékszert, pedig régen sok ember tele volt vele.
2018. febr. 18. 18:07
 19/23 anonim ***** válasza:
Ja és a nők szemében miért vonzó az, ha egy férfinak van pénze? Mert az utódai számára biztonságos és jó életet tud teremteni. Nyílván nem minden esetben, de azért ha valamivel lehet villantani a nőknek, azt mindegyik szereti (pont). Régen a jó vadász tudott többet b-szni, a béna meg nem. Ez ma is így van, csak ma már nem mammutra vadászunk, hanem pénzre, meg AUDI-ra.
2018. febr. 18. 18:09
 20/23 A kérdező kommentje:
Ja ez régen is így ment, csak épp nem BMW volt hanem helyette szekér.
2018. febr. 18. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!