Van olyan aki szerint az Iphone szintén csak egy státuszszimbólum?
Nem az a baj ha valakinek van hanem az hogy olyanok is veszik hitelre akik meg se engedhtik maguknak és verik magukra rá.
A BMW meg elég nép autó lett mint a Suzuki minden második hülyegyerek allat van.
Annyiban jogos az Apple ekézése, hogy túlárazza termékeit, és így valóban azt a benyomást kelti egy iPhone-tulaj, hogy ő ezt is megengedheti magának.
Ugyanakkor telefonként egyáltalán nem rossz termék.
így van, természetesen van, aki annak érzi, de elsősorban azok, akik részletre veszik. szerintem már idejétmúlt, kezd ez az ország is kicsit felnőni az általános lánc szerint.
ugye a legtöbb dolog úgy kezdődik, hogy a gazdag megveheti.
utána lesz lehetőség, hogy a nem mellényzsebből pénzkidobós ember is hozzájuthat. ekkor a gazdagok keres egy másikat. és ha ez így megy, akkor egy idő után az a réteg is eltűnik az iPhone körül, aki csak a gazdagok majmolása miatt vette meg.
nekem van egy ilyen ismerősöm...jól megy a szülőknek. régen, amikor még az volt a "kiváltság", hogy mekdonálcba járhatott, akkor oda jártak a gazdag haverokkal. manapság meg már a legcsóróbb gyerek is kisírja anyunál, hogy elmehessen heti 2-3x oda kajálni, ezért ismerősöm már nem jár oda. nála most a john bull pub a menő...majd ha oda is betörnek a "középosztálybeliek", akkor megint keres egy másik helyet. na és ugyanez volt iPhone-okkal is...már kezdetektől az volt neki, és amikor kezdett elterjedni, akkor átváltott blackberry-re, mert hát az olyan különleges, ami másnak nincs...igaz, hogy l*faszt nem tudott az iPhone 5-höz képest(nem BB10-es telóról beszélünk még), de legalább neki nem elcsépelt ájfonja volt.
ellenben nekem is mindig apple cuccaim voltak, de nem divatból, hanem előtte kipróbáltam mást is, és ez jött be, és akkor sem cserélném le, ha mindenki azt mondja, hogy az apple egy szar, és égő, ha ilyen cuccaim vannak.
Mi ez az idióta kérdés?
Iphone az egy telefon, kész.
köszönöm a válaszokat!
hármas érdekesen megfogalmaztad, és érthetően is, köszönöm.
Igen lehet a Rossz példa volt a BMW, lány vagyok és nem igazán értek az autókhoz :D
egyébként nekem is Iphoneom van, nincs vele bajom, mert jó (külföldön élek, és ingyen jár hűségnyilatkozattal, tehát nem is kellett érte fizetnem) csak fura hogy aki nem tehetős az is megveszi magának, csak hogy legyen...
# 6
Ingyen sose kapsz telefont max részletre fizetes ami bele van kalkulálva az előfizetésí díjba.
# 7
Ez relatív, inkább a magyar fizetések a gyengék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!