Miben jobb az Iphone, mint a többi telefon? Miért mondják, hogy az a telefonok királya? Nem csak egy státuszszimbólum?
őszintén szólva, én is gondolkodom azon, hogy az Iphone 4s-t, vagy az az 5-öt vegyem-e meg.
Ugyanakkor arra gondoltam, hogy ajd jön ki az 5s, meg a 6, és akkor már elévültnek fog számítani az 4s, meg az 5 is.
Miért mondják, hogy az Iphone a telefonok király, a legjobb mindközül?
Azért, mert az volt az első komolyabb okostelefon. Nem az volt az első érintőképernyős, meg nem találtak fel semmi újat az iPhone-nal, csak tökéletesítették ezt az egészet. És évekig nem volt ellenfele, tényleg az volt a legjobb, mert a többi ha hardveresen jobb is volt, szoftveresen nagyon gyenge. De az utóbbi kb 2 évben ez már egyáltalán nem igaz, Androidos telefonok lehagyták az iPhone-t, csak mivel régen az iPhone volt az egyeduralkodó, ezért még sokakban megmaradt, hogy az a telefonok királya.
Ma sem rossz telefon, minőségi anyagokból készül, jó az összeszerelés, elég erős, tényleg rendben van, viszont már nem a legjobb telefon.
akkor szerintetek most melyik a legjobb telefon? (szeretnék venni max. 180 ezer, de az csak jobb, ha olcsóbb)
-fontos h jó képeket csináljon
-megbízható, gyors, ne fagyjon le
HTC One-t mondanám, de a kamera miatt neked lehet nem lenne jó. Nem csinálsz rossz képeket, de nappal nem is a legjobb (este viszont a legjobb).
Ezután bár nekem nem tetszik, de amúgy jó telefon, és a legjobb a kamerája (pár Nokia csinál nála talán jobb képet): SGS4
De amúgy az iPhone sem rossz telefon, szó sincs róla, és a kamerája sem rossz, csak nem a legjobb. Szóval ha tetszik akkor az is szóba jöhet.
Státuszszimbólum...ez kb olyan, hogy sok emberben az ragadt meg, hogy NOKIA, és az egyenlő a telefonnal. Igen, valamikor tényleg a legjobbak voltak - ma sincsen másképp, csak az eladások másak- de mára változott a piac. És mivel a Nokiát az Apple taszította le, majd a Samsung előzte le eladások terén, így sokaknak az maradt fenn, hogy a Nokia már nem, az iPhone a legjobb.
Van, amiben tényleg a legjobb, de van amiben más a legjobb. Jelenleg a Samsung építi a legerősebb telefonokat. Akkor most ő a telefonok királya?? A válasz nem. Nincs olyan, hogy a legjobb telefon. Ízlések és pofonok. Nekem a Nokiák a legjobbak, a szolgálatatásaik miatt, másnak a Samsung az ereje és a sokoldalúsága miatt, mások meg az iPhone-t tartják jobbnak a megjelenésük, vagy más miatt, ami miatt szerintük jó.
Mindenkinek más tetszik, nem lehet mindenkire androidot erőszakolni.
De sajnos tény és való, hogy a kis tizenéves pícsák iPhone-ra nyomulnak, vagy az S3/4/Note2-re, mert azon lehet Facebookozni, és mert minőség, meg azzal lehet zenét hallgatni... No comment, Androidon, IOS-en és Windows Phone-on is lehet Fb-zni, zenét hallgatni és ott is vannak minőségi darabok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!