Sokszor látom Youtube-on, hogy egy csomó videós szinte naponta töltik fel, ahogy az éppen aktuális csúcstelefonokat törik, lövik, égetik, dobálják stb?
Gondolom videósok alatt a külföldi videósokat érted.
Ott több pénzt is kapnak a youtube-ból, mint egy magyar videós, és gondolom szponzoráció is van a videójuk mögött ( pl abból veszik a telefont, vagy pl az adott cég veszi meg a telefont nekik erre a célra hogy törjék stb.)
Amúgy külföldön a szponzoráció elfogadottabb, mint itt Magyarországon.
Azok nem telefonok, csak vázak, kiállítási darabok, vagy kínai klóntelefonok.
Ne gondoljátok azt, hogy valaha is szétverné a saját telefonját bármelyikük is. Abban meg hol a szponzoráció, hogy pl. az Apple idaadja a legújabb telefonjait, amiket szétveret?
Nem arra gondoltam, hogy az Apple szponzorál, mert nem szokott, meg más gyártó se.
Nyilván egyik gyártó se olyan hülye, hogy a legújabb telefonját odaadná valakinek szétveretni.. :D
Persze van olyan cég, akik telefont adnak xy ismert yt-ernek, hogy mutassa be a készüléket ( nem szétverésre gondolok), de az Apple még ilyet se tesz, hogy körbeküld egy adott telefont ismertebb youtuberek között ( youtuberek alatt, ezeket a tech youtubereket értem).
A szponzorációt úgy értettem, hogy pl van a youtuber mögött egy adott partnercég ( vagy bármi más cég, amely pénzzel támogatja a csatornáját), aki beszerzni neki a telefont.
"Persze van olyan cég, akik telefont adnak xy ismert yt-ernek, hogy mutassa be a készüléket ( nem szétverésre gondolok), de az Apple még ilyet se tesz, hogy körbeküld egy adott telefont ismertebb youtuberek között ( youtuberek alatt, ezeket a tech youtubereket értem). "
a cég alatt amúgy nem gyártóra gondolok, hanem pl egy boltra ami a terméket forgalmazza.
pl Magyarországon volt ilyen néhány youtuberrel.
Állítólag című sorozat....az egész erre épült , felrobbant,szétlő stb stb
Lényegében igen, van rá pénzük mert hatalmas nehézséget generàl és az adott telefon árának a több 10 vagy akár 100 szorosát is meglehet keresni 1-1 ilyen videóval.
De ez nem nagy csoda...minden ilyen így működik , bele fektetsz x összeget majd kiveszed x nek a sokszorosát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!