Pl ha mesz az utcan egy iphone 7-tel akkor fujj kis ujgazdag k.csog de ha samsung galaxy s 7 edgevel mesz akkor meg semmit nem gondolnak. Szerintem amugy tizeneves korosztalyban csak az veszi maganak ezt divattelefonkent aki iphone xy plusz telefont vesz mert az ugye nagyobb meret es akkor mar jobban lehet menozni vele.
Mindenki azért mégsem, én mondjuk sosem nézem, kinek milyen mobilja van, sőt, megkülönböztetni sem tudom őket, sosem erről ítélnék meg valakit. Akinek ez számít, annak meg nem nagyon érdekelne a véleménye.
2018. febr. 14. 19:12
2/23 A kérdező kommentje:
Nem is mindenkire ertettem hanem azokra akik nezik a masik telefonjat es ha ott az alma akkor mar megy az utalkozas
2018. febr. 14. 19:14
3/23 anonim válasza:
Igaz, nekem csak LG-m van, abból is régi, de ha bárki szólna miatta, mennék tovább, egyik fülemen be, másikon ki. Itt is lehetne ez a megoldás.
2018. febr. 14. 19:23
4/23 anonim válasza:
16 éves vagyok iPhone 7 plusom van, megdolgoztam érte( rengeteg nyári munka stb.) nem azért vettem, hogy menőzzek, hanem azért, hogy használjam, nem gondolom, hogy ettől menőbb lennék
2018. febr. 14. 19:31
5/23 anonim válasza:
"Pl ha mesz az utcan egy iphone 7-tel akkor fujj kis ujgazdag k.csog de ha samsung galaxy s 7 edgevel mesz akkor meg semmit nem gondolnak."
Ezt te gondolod.
2018. febr. 14. 21:34
6/23 anonim válasza:
azokrol az emberekeről van meg a velemyenem akik az alapjan itelkeznek amit latnak, minnél hamarebb kiderül, hogy ilyen annál jobb es távolról kerülni az ilyen embereket, aki meg úgy gondolja, hogy attól lesz valaki amit magára aggat ezekre igaz a mondás, hogy boldogok a lelki szegények ...
2018. febr. 14. 23:19
7/23 anonim válasza:
Nekem van olyan ismerősöm akinek iPhone 7 Plus telefonja van, de közben a számlákat alig tudja fizetni.
2018. febr. 15. 00:39
8/23 A kérdező kommentje:
En is diak vagyok meg es Iphone 6s-em van, de en is megdolgoztam erte, a sajat penzembol vettem.
Szemely szerint en meg nem talalkoztam ilyennel de rengeteg embernel olvastam ilyet stb.
Ha nem igaz akkor bocsanat a kerdesert, lehet kicsit hiszekeny vagyok :D
2018. febr. 15. 13:54
9/23 Szirty válasza:
Nem csak a gazdagok vesznek iphone-t hanem azok is akik annak akarnak látszani.
Ez komoly különbség.
2018. febr. 15. 18:45
10/23 anonim válasza:
Szanalmas a magyar tarsadalom. Egy telefon alapjan itelkezni, most komolyan?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!